Kalben bağlandıgınız birisi çirkin çıkarsa ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Öyle tesadüfen bir sitede rastladınız ve epey sohbet ettiniz henüz görmek kısmet olmadan bağlandınız.

Ertesi gün görüştünüz çirkin birisi çıktı
naparsınız.?

cirkin tabiri dogru degil. daha cok elektrik alamadigin ve cekici bulmadigin biri diyelim. yazismalarina bakarak hayalinde bisiler canlaniyo ve uyusmadigi zaman soka girebiliyosun. boyle seyler kolaylikla onlenebilir. kendi aptalligim derim. salak gibi niye gittim bulusmaya fotografini gormedigim birinin derim. tabi yapacagimdan degil. ama diyelim ki yaptim boyle bi salaklik. ahan da sonucu da bu olur :d

Bazen hayal kırıklığı olabiliyor :)

ben bi kere güzelim
yağuşuklu değilsen yazma dersiniz
yazmaz herhalde

Ne bilimmm güzel bişeyi vardır illaki ajsmsh güzelliklerini ararım

Ay Okadar hasbihal edip bir anda yazma denir mi

öyle bir şey olmayacak. söz veriyorum.

Bir arkadaşım hakkında öyle bir yaşantı duymuştum. Bir ara telefonla birilerini rastgele arayıp, tanışırmış. Tanıştığı kişiler arasında bir bayan ile arkadaş olmuşlar. Ve bir gün buluşma kararı vermişler. Bayan binmiş Otobüse ve gelmiş arkadaşımın çalıştığı yere. Sormuş kendisini. Demişler işte şu tarafta. Bayan gitmiş yanına ve sormuş, sen misin diye. Arkadaşım da "Ben kardeşiyim, kendisi diğer tarafta" demiş. Tabi bayan kendisini sesinden tanımış ve olumsuz şeyler söylemiş. Arkadaşlar arasında da kendisini haksız bulmuştuk ve bunu kendisine iletmiştik. (Ama çok ta eğlenmiştik :) )

Bir arkadaşım hakkında öyle bir yaşantı duymuştum. Bir ara telefonla birilerini rastgele arayıp, tanışırmış. Tanıştığı kişiler arasında bir bayan ile arkadaş olmuşlar. Ve bir gün buluşma kararı vermişler. Bayan binmiş Otobüse ve gelmiş arkadaşımın çalıştığı yere. Sormuş kendisini. Demişler işte şu tarafta. Bayan gitmiş yanına ve sormuş, sen misin diye. Arkadaşım da "Ben kardeşiyim, kendisi diğer tarafta" demiş. Tabi bayan kendisini sesinden tanımış ve olumsuz şeyler söylemiş. Arkadaşlar arasında da kendisini haksız bulmuştuk ve bunu kendisine iletmiştik. (Ama çok ta eğlenmiştik :) )
Üzücü ya :)

İsmailin mesajlarını ne zaman okumaya başlasam ortalara doğru konudan kopup başka şeyler düşünürken buluyorum kendimi...

İnsanlar sevdikleri ile uğraşır. :)

Geri