Kaiken

• Kullanıcı Gamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 60 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
REZERVE..baskanim karacombam 11 gun sora yazicam tlfnda yazarken sigdiramam :)

16-Ekim-2013, 01:29

düzenle butonu yoktu tarihi geçmiş bende yeniden yazıyorum 11 günü aştı hatırlatanlar sağolsun.kendisini bu forumda birinci dereceden sevenler arasındayım tip nolcak :) yanlış hatırlamıyorsam @CastieL le biz onu bot olduğundan şüphe ediyoruz :D kendini hiç göstermediği için olsa gerek gerçekler acıdır dostta acı söyler yada öyle bişey işte :) itiraf etmeliyim önerdiği filmler berbat ama kendisi eğlenceli sohbeti çok iyi kafa şişirmiyor.başkanım karacombam o benim seni kelimelere sığdıramam ama kanımın kısa zamanda kaynadığı nadir insanlar arasındasın bil yani :) bana getireceğin euroları unutma :) o kadar yazı yazdım değsin :)
Samimiyetle söylüyorum eğer bir bot değilsen ölümüne gangayık :D (uyuz pis karacombası deyişlerini duyabiliyorum sakin ol tamam :D )

Kendisiyle tanışmadık ama sempatikliğiyle dikkat çekiyor. :) Neşeli, sempatik, kendi halinde, hazır cevap birisi.. Tanıdıkça yazarız daha (:

Partnerime yorum yazmamışım ben canım benim neşeli sevecen öpülesi bir şey :**
Kalbin gibi insanlarla karşılaştırsın Rabbim seni :)

yorumlarina durusuna cevaplarina bayildigim hatun :) ay birde her renk yakisiyor bu kiza ya :)

Tanışılması gereken biri.
Kişiliğini , duruşunu , hanım hanımcıklığını beğendiğim kişi.
Forum içerisinde sevilen biri oluşuyla birlikte çokça da sempatik.

Sempatik yorumları dikkatimi çekiyor.
Onun yorumlarını okumayı seviyorum.
mutlu ol hep (:

Kendisi ile hic sohbetimiz olmai ama durusunu insanlarla olan mesafesini cok begeniyorum. Sanirim fransa da yasiyor. Eyfel fotografi bekliyorum kendisinden:)

Sevgiler.

@Kaiken diye yazılır ( Kaikmiyen ) diye telaffuz edilir lügatımca ; Forumda nadir şakalaşabildiğim, şakasını kaldırabildiğim ( genelde şakadan anlamam çarparım da ) sana öyle olmadı.
iyi huylu derler ya ; işte aynen öyle çok iyi huylu biri.
Ailesine olan bağlılığı ve saygısı gözümden kaçmıyor, dikkatimi çeken en büyük yönü diyebilirim.
Neşeli, faal , sosyal hayatı güzel gördüğüm biri.
Bazen neşeli ve iyi niyetli bu tavırları bazı insanlar tarafından farklı algılanabilir olsa da öyle değil .
Bu aralar biraz sessiz gibi , umarım iyidir..

Duruşunu bozmaması dileğinde bulunacağım nadir insansın, hep gülmen dileğiyle .

Kaiken Avatarını çok beğendiğim şeker forumda prenses rütbesine en çok yakışan kişi bence nickinin anlamınıda merak ediyorum tabi :D

Kaiken
nazarımda neşe abidesidir kendisi
sohbet etmedim hic fakat uzaktan uzağa da olsa yüreğim yüreğine değiyor hissediyorum
var olasın

forum oyunlarında bıkkınlık veriyor sanırım bu konuda iddialı :D ayrıca sürekli gülüyor gay olabilir :D
şaka yaptım :D

Sempatik kendi halinde takipcisi oldugum bi bayan. Hersey gonlune gore olsun :cici:

Tanımıyorum ama Duruşuyla Cok iyi Bir Arkadaş

o Yüzden kısa kesiyorum :) Kaiken Herşey Gülüşün kadar Güzel olur umarım :)

Kaiken pek fazla aktif olarak forumda görünmemesine rağmen geldiği an itibariyle varlığını hissettirmeyi başarabilenlerden.
Uzaktan bakıldığında bile çok sempatik gözükmekte :blush:
Bu yakınlığını hiç kaybetmesin ve her zaman mutlu olsun :cici:

Sağlam Bir Duruşa Sahip.

Sessiz Sakin ve Hanım Hanımcık..

Hep eyfel kulesi yiyendir benim gözümde o mevzuyu hiç unutmam her seferinde gülümserim :p
Ahmet'le didişmelerine bayılıyorum.Kimseye karışmaz,gelir eğlenceli yorumlarını yapar,neşe saçar ve öylece gider.Tanışmadık bildiğim kadarıyla ama böyle sıkıcı sarılasımın geldiği kişiler arasındadır..
Öpüyorum seni pıtırcık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri