Kaiken

• Kullanıcı Gamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yüzünden ilk konumu açıyorum bak :icon_yillarcaezildi
(konusu açılmadı sanırım bi kaç sayfa baktım ama :p )
İsmini bilmiyorum yada söyledi unutmuş olabilirim :D
Şuan sanırsam bana avatar yapmak için uğraşıyor ama beğenmicem ki :D Çok ultra güzel olursa beğenirim zaten :p

Oyunlarda karşılaşıyoruz arada :hih: Severim kendisini iyi huyludur :p Arada sataşıyor ama neyse :D

Aramız iyi yani galiba ben öyle sanıyorum :) Daha da iyi olması dileğiyle :dyg:

Panpa'nın ne anlama geldiğini bilmeyen üyemiz :D
Sıcak kanlı,kendisini fazla tanımıyorum umarım ileride tanışma fırsatımız olur.

Kaiken seviyorum ya çok tanışmasak da uyumlu, tatlı biri :)

Kaiken pampaaaaaaaa :kiki: :p
Pampamla sohbetimiz yoktur uzun uzun ama oyunlarda konularda muhabbetimuz sevgi doludur. Çokça severim kendisini.
Gamer ve KaranLIK. uyuzlarina karşı birlik yaparız :p
Velhasıl kelam; çok hanımefendi, ağırbaşlı, cici bi kız.
Ondaki nese ve enerjiye hayranım. Kiskanmiyorum desem yalan olur; ama dostça :p

Hep gülsün yüzün pampaaaa :p

konusu açılmış madem bende iki bişe karalıyim :p
pek tanımasamda katılımcı kendi halinde biri galiba,zamanla daha iyi tanırız umudundayım ..

Filimci kız işte 2 gunde bir profilde yazısıyoruz bir o selam veriyor bir ben işte arayı pek açmıyoruz böylece :D Öyle adını filan bilmem geyik yapıyoruz tam tanışmadık ama olsun :D İyidr bu kız kafa dengidir tanışmayan varsa tanışssın ben diyeyim size :p

Kaiken bana lütfü diyor hep :p
Çok iyi ve çok tatlı birisi kimseyi kırmak istemez ve çok temiz bir yüreğe sahip :)
İyi ki tanımışım :)

Hmm Kaiken çoook iyi kalpli çoook iyimser ve çooook delidolu pıtırcık birisi :p (pıtırcık derken şirin anlamında kullandım)

Hem komik hem espriden anlayan birisi daha ne olsun :p İyiki tanıştık senle :p

Bu kizla muhtesem bi ikili olduk biz :DTanidigma cok cok cok mutlu oldum ki :cici:

Forum oyunlarında oldukça iddialı, süper bişey...:D

Pek konusma fırsatımız olmadı ama bana cok sıcak kanlı gelen bi arkadasımız. aramızda yeni umarım kalıcı olur :) Kaiken

Çok sempatik Çok tatlı Çok şeker ki :p

İsmini bilmiyorum yada hatırlamıyorum, diğer tüm temel bilgilerini de bilmiyorum yada hatırlamıyorum..
Ama diyeceğim şudur ki: dikkatimi çeken, neşeli, espirili, aktif, foruma renk katanlardan, tanışmak isteyebileceğim birisi.

Umarım buralarda kalırsın :)

Evet veee sahnede Kaiken :D
Kendileriyle makyaj hakkında konuşurken bulmuştum kendimi :D
Hala yaptığım makyajları foruma koymuyorum farkındayım :D Ama ne yapayım modellik yapacak birini bulamadım kuzum :D

Çok neşeli, şen şakrat birisi Kaiken , eğer bir gün tanışma fırsatınız olursa gülmekten çenenizin ağrıyacağını bilesiniz :D

Kaiken hem hanımefendiliği hem kibarlığı ile kendini çok sevdirdi iyiki tanımışız seni balım:srl:

Diğer yorumlardan pek farklı olmuyacak yazacaklarım ,uzaktan gördüğüm kadarıyla sevimli böyle kıpır kıpır neşeli tatlı dilli güler yüzlü birisiiii. Giyime kuşama pek meraklı gözümden kaçmadı .:p Onun dışında hayvan sevdiğinide biliyorum. kısa net az öz mantıklı yorumlara sahip bir bayan .Sevenin bol olsun :*

forum oyunlarında karsılastıgım neselı ve pozıtıf bır arkadasım.

Kalp kalbe karsi diye bosuna dememisler. O beni nasil seviyorsa ben de onu öyle seviyor ve samimiyetine inaniyorum. Pozitif enerjisini yansitamadigi kisi yok. Dilerim o güzel nesesi hic bozulmaz, gülen yüzü hic solmaz.

Kaiken Saygılar Efendim :)
Açtığım komedi ile alakalı konuların ara ara takipçilerinden , komedi sever yanı olduğunu belli ediyo..
Komedi seven insanda Güler yüzlüdür muhakak ki , Kendisi ile bire bir tanışıklığımız olmamasına karşın
Yansıtığı kadarı ile forumda ağırbaşlı , kendi halinde vakit geçiren bir arkadaş..

Forumumuzun tek olmasada Gurbetçilerinden..

Smiley kullanmak bir insana bukadar mı yakışır? .p
Sinir edilesi,cimcime birine benziyor ayrıca :D kendini şirine ilan etti :D İyi anlaşacağımıza düşünüyorum.Etliye sütlüye karışmayan doğal bir yapısı var,İmzasında ki gibi orginal :p

kayiken :p bir nick insana bu kadar mı yakışır :p tam bir Kaiken:p bu avatarini çok seviyorum:p

:p smilesini sadece ona yazarken kullandığım bir üye :p neşeli, pozitif, kimseyle herhangi bi sıkıntısı olmayan biri :p

Bu arada mesajlarin,i ister istemez gözlerimi kısıp dilimi hafiften cıkararak okuyorum. ;S akljsdkljsd

Forumda iyice tanışmak istediğim insanlardan birisi @Kaiken

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri