kahve falından anlayanlar up up up

Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Keke ilk fotoğrafta büyük bir kısmetin var. Yalnız bu kısmet sana çok çetrefilli yollardan gelecek. Bu kısmet ile önünü kesecek 3 kişi var. Senin çabalarınla iki küsmüş kişiyi bir araya getireceksin. Ama sonucunda farklı şeyler olabilir bunlara dikkat etmelisin. Seni sürekli takip eden kötü birisi var. Akbaba gibi nereye gitsen peşinde bu sana zarar verecek biri de olabilir tikkatli olmalısın.

CD7QVWAl.jpg

Birileri seni hızlı bir yaşamın içine sürükleyecek. Bu arada bir wosvos bir asker botu ve bir çift meme var. Bu hayata girip girmemek senin elinde.

SpqfCIil.jpg

Fakat çok iyi salladım kabul edin :D

çevrende nankör biri var.etrafındakiler yavaş yavaş uzaklaşıyor.ölüm var dikkatli ol.

Fal bakmak çok günahtır birkaç şey söylemek isterdim ama susuyorum :) Sende ciddiye alma falı falan boşver bence =)

çevrende nankör biri var.etrafındakiler yavaş yavaş uzaklaşıyor.ölüm var dikkatli ol.
Faldan anlıyor musun ? benim bildiğim kadarı ile falda ölüm çıkarsa o fala bakılmaz ve söylenmez fincan kapatılır geri verilir :) Keşke sende öyle yapsaydın gördüysen

Orada kocaman bir balik goruyorum ve birkac tane deniz anasi :D

lan yok dalga geçiom en son orta boylu deli yürekvari esmer sakallı biriyle uzun bi yola çıkcanız dedi fal bakan abla. ne yolu bq sakallı arkadaş okuldan atıldı bq xdxd

Geri