kahve falından anlayanlar up up up

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
10526039_509749029155093_2023416493418127824_n.jpg

10486254_509749005821762_2706967935085173916_n.jpg

normalin iki katı kahveyle yaptığım halde telve tabağa döküldü. anlayanlar baksanıza üç vakte kadar bi er kişi görünüyo mu ahsjadhdj

Benim ev arkadaşım anliyo cok iyi ama oda smdi yanmda diil eylüle kadar bklersen ona bi sorariz :D

İsim vermiyim de bilenler var :P Bir baksınlar :P

Önce ılık suyu fincana dolduracaksin.
Sonra eğer orta şekerli istiyorsan iki kesme şeker ve bir tatlı kaşığı kahve yi Cezveye koyacaksin lan! Bi dakka. Ben halde felan diye okuyup anladım.

Balık gördüm ben kısmetin var 3 vakte kadar kamer hadi gözün aydın :D

Önce ılık suyu fincana dolduracaksin.
Sonra eğer orta şekerli istiyorsan iki kesme şeker ve bir tatlı kaşığı kahve yi Cezveye koyacaksin lan! Bi dakka. Ben halde felan diye okuyup anladım.

yanlışşş bilgiii :D

kahve soğuk su katıldığında güzel olur orta şekerli kahve içilicekse bir küp şeker veya bir tatlı kaşığının yarısı kadar şeker yeterlidir ve şeker ne kadar azsa köpük o kadar fazladır :)

Alafranga tuvalete affedersiniz sçıpta sifonu çekilmemiş gibi çıkmış fincan. Pek bi şey göremedim.

O halde Kamer için sade kahve tarifi geliyor.

Cezveyi alıyorsun. ( bakır olursa daha güzel olur diyolla)
İki yumurta kırıyorsun. Onları derin bi kasede bi güzel çırpıyorsun. Maksat bilekler kahveyi karıştırmadan önce güzel bi yorulsun. Antrenman olsun. Sonra iki tatlı kaşığı kahveyi iki fincan ölçülü suyu doldurduğumuz Cezveye ( bakır olsun ama bakın ) koyuyoruz . Bir guzel "yansam mı yanmasam mı diye kararsız kalan ateşte pişiriyoruz. Sonra bir fincana iki fincanı köpüğünü boca ediyoruz. Kalanı israf oluyor. Ama yapacak birsey yok.

Geri