Kafede yalnız oturan insanlar

Konu sahibi son olarak 813 gün önce görüldü
sürekli saatini kontrol edip birini bekliyormuş gibi davranırlar. telefonla oynarlarlar, sonra da sıkılıp, kalkıp giderler.

Bu genelde benim, oturur etrafı ve insanların ne yaptığını izlerim. Nerede olduğumu ve neleri keşfedebileceğimi düşünürüm. Okumam ya da yazmam gereken bir şey varsa o ara hallederim. Hasta ziyareti misali kısa olur çünkü kalabalıkliklar bir süre sonra gürültü hengamesinden öte gitmiyor...

o değil de alternatif rock grubu ismi gibi olmuş başlık.. 'kafede oturan yalnız insanlar' güzel bence....
Kadıköy'ün 5. dalga kahvecilerinin birinde kuruyoruz grubu. Her zaman olduğu gibi yağlı uzun saçlı baterist etrafında bir yapı inşa edeceğiz. Sürekli siyah giyinen kır saçlı bilge, deri bileklikli ve gizemli bir bas gitaristi ve grubun yüzü olacak "aslında fena çocuk değil"i bulur bulmaz başlıyoruz.....

Kadıköy'ün 5. dalga kahvecilerinin birinde kuruyoruz grubu. Her zaman olduğu gibi yağlı uzun saçlı baterist etrafında bir yapı inşa edeceğiz. Sürekli siyah giyinen kır saçlı bilge, deri bileklikli ve gizemli bir bas gitaristi ve grubun yüzü olacak "aslında fena çocuk değil"i bulur bulmaz başlıyoruz.....
solistimiz belli; otantik......

en sevdiğim masa..... götümü millete dönüp kahvemi yudumlamak.....

GYgaDr.jpg

Yalnizlik ihtiyacini,kalabalik icinde yasamak isteyen insan..paradoksu.

Dönemlerce yaptığım,sevdiğim bir eylemdir.

Ne güzel tek takılacaktım 3 kadın 1 erkek geldi,

+Bizzz geldik

Hoş geldiniz... Sövecem şimdi.

Arada iyi gelebilir ama yalnızlık istiyorsam kahvemi yapar evimde takılırım

Vardi öyle bir ortamim cok severdim
Ama kapandi gitti :(
Ilk baslarda cok garip bakiliyordum gibi geliyordu ama sonra sonra alismistim.. herkesin bir alani vardir ya yalniz kalmaya.. orasi bana İyi geliyordu huzurluydum .. düsünmeye firsatim oluyordu..
Orasi kapaninca bir boslukta kaldim evet ..
Ama cok canim sıkılınca Firinda da da Böyle Alan yaptim Pazar günleri oturup agladigim oluyordu evlenmeden önce :) sinir bosalmasi diyelim sjsjsj
Orasi da ayri evim ya da ekmek teknem.
Cok seviyorum elimden almayin <3 seviyorum dedigim iki gün yasamiyor sonra

Pubda yalnızım şuan sayılır mı

Yalnız oturmaya cafeye gitmem.
birileri olmazsa pek gitmem.

Birsey olmaz yoruldugunda girer oturursun bu kadar basit.

Yalnız oturduğum tek yer, Avm'de alışveriş yaptıktan sonra dinlenmek için Starbucks oluyor.​

Arkadaşım hafta içi her gün bir iki saat oturuyor bazen bende eşlik ediyorum gidip ama kafe çok nezih ve kitap okuyan saatlerce sohbet edenlere asla karışmıyorlar sanki bunlar olsun diye gönül vermiş gibiler bu işe

Uzun süre oturmam yalnız başıma. kahvemi içer kalkarım.

Günlük aktivitem. Yalnızlık iyidir özellikle kendini dinlemeyi bilenler için.

Dışarıda tek başına kahve içen bira içen kendi kendine vakit geçiren insanlara neden yadırgayan gözlerle bakıyonuz olm?

Geri