Kafede yalnız oturan insanlar

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
kendi kendime kahve icip bir seyler yiyemez miyim, coook yapıyorum ben bunu, sıradan bir durum nihayetinde

bizim istatistik hocamız böyle bi insandı...... her kafede sabit bir masası ve o masada da sabit bir oturma açısı olurdu...... önünde boş bir a4 kağıt ve elinde bir kalemle bir şeyler karar halde saatlerce otururdu....... biz deli sanıyoduk ama dersimize girince anladık ki adam süper zekalıymış....... yalnız insanları hafife almayın......

Bar dahil çoğu yerde yalnızlığı severim. Yalnız olmak güzeldir, kafanı dinlersin, hatalarınla yüzleşirsin, daha duru bir beyin ile etrafa bakarsın. Dikkatini dağıtacak hiçbir şey yoktur etrafında. Hülasa güzel bir durumdur.

Yalnız başıma oturmayı sevsem de çoğu zaman pek mümkün olmuyor çünkü genelde tanıdığım birilerine denk gelme olasılığım yüksektir.

maksat kafa dinlemekse sakin sahil kenarı daha iyi olacaktır
kafe seslerinden gına geldi

Yıkılana kadar Abdi İpekçi'de ondan sonra da Sinan Erdem'de maçlara gittim. Yıllar boyunca hep tek başına salonun en üst noktalarında bir yerlerde maç izleyen insanları takip ettim. Varlar ve salonun muhtelif ve karanlık noktalarında tek başlarına maçları izliyorlar. Kimi zaman aynı insanlara futbol tribünlerinde rastladım. Bir köşede oturup ara ara Trt kamerasına falan yansıyorlar. Evet, oradalar ve tekler. Sık sık düşünürüm o insanların motivasyonunu. Ne kalabalıktan kopabilmişler ne de o kalabalığın hala bir parçası olmayı sürdürebilmişler.

Ben de tek başıma bir şeyler yapmayı severim. Yürürüm, bisiklet sürerim, oturur bir yerde bir şeyler içerim. İnsana kendiyle yüzleşmek için büyük bir imkan tanıyor bu bir başınalık. Ben çok keyif alıyorum.

Çok kalabalık bir mekansa tek başıma koca bir masayı işgal etmekten çekinirim. Diğer türlü neden olmasın
Yahu şu mekanlar senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor.... ben de kalkarım cünkü, o yalnızlığın vermiş olduğu yalnızlık skj boş masa arayan gözlerin hedefinde olmanın vermişliği yalnızlık skjj tüm baskıları sırtına yükleyip kalkıyorsun sanki sen mekandan cıkınca ortam rahat bi nefes alacak gibi hissediyorsun.........

3 buçuk saatlik ahlat ağacı'nı izlemeye tek başına giden biri olarak bu da yapmayı sevdiğim şeylerden biri. mekan sakinse, günün erken vakitleriyse ve o gün iş yoksa. ooo ver elini kadıköy<3

Yahu şu mekanlar senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor.... ben de kalkarım cünkü, o yalnızlığın vermiş olduğu yalnızlık skj boş masa arayan gözlerin hedefinde olmanın vermişliği yalnızlık skjj tüm baskıları sırtına yükleyip kalkıyorsun sanki sen mekandan cıkınca ortam rahat bi nefes alacak gibi hissediyorsun.........
Garsonlar bir de başında dikiliyor. Ben saatlerce garsonla bakışmak zorunda mıyım :d

ben severim böyle şeyleri. arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severim ama yalnız başına bir şeyler yapmanın keyfi de başka. sinemaya da yalnız gittiğim oldu, konserlere de, öğle arası yalnız kahve içmeye gittiğim de oldu, akşam yemeğine gittiğim de. yirmili yaşlarımda da böyleydim, öğrencilik yıllarımda da. tek başıma bir şeyler yaptığımda garip hissedenlerden değilim. yalnız bir şeyler yapmayı ve kendisiyle eğlenmeyi, vakit geçirmeyi seven insanı da severim. lafı lafı açar belki kim bilir

FCF31735-A117-40DD-9148-12C0B4D8F6FA.jpeg

Geri