Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lila kesinlikle yalnız oturmalısın. Sana net tavsiye.Öyle bir mekanim vardi yikildi Simdi öyle alanim Yok
yalniz oturuyordum kafe de zaten düsünmek icin kendime gelmek icin bazen insanlar dan kacmak icinLila kesinlikle yalnız oturmalısın. Sana net tavsiye.
En doğrusu.yalniz oturuyordum kafe de zaten düsünmek icin kendime gelmek icin bazen insanlar dan kacmak icin
Yeni mekan bulayim bi ara sjsjsEn doğrusu.
Güzel müzik yapan salaş bar olmasına öncelik ver. Kimse kimseye yürümez, herkes kafasını dinler. Tecrübeyle sabitYeni mekan bulayim bi ara sjsjs
Yahu şu mekanlar senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor.... ben de kalkarım cünkü, o yalnızlığın vermiş olduğu yalnızlık skj boş masa arayan gözlerin hedefinde olmanın vermişliği yalnızlık skjj tüm baskıları sırtına yükleyip kalkıyorsun sanki sen mekandan cıkınca ortam rahat bi nefes alacak gibi hissediyorsun.........Çok kalabalık bir mekansa tek başıma koca bir masayı işgal etmekten çekinirim. Diğer türlü neden olmasın
Garsonlar bir de başında dikiliyor. Ben saatlerce garsonla bakışmak zorunda mıyım :dYahu şu mekanlar senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor.... ben de kalkarım cünkü, o yalnızlığın vermiş olduğu yalnızlık skj boş masa arayan gözlerin hedefinde olmanın vermişliği yalnızlık skjj tüm baskıları sırtına yükleyip kalkıyorsun sanki sen mekandan cıkınca ortam rahat bi nefes alacak gibi hissediyorsun.........

Yok kafanı cama dayayıp uyumuş numarasıda yapamıyorsun....Garsonlar bir de başında dikiliyor. Ben saatlerce garsonla bakışmak zorunda mıyım :d
Bilmiyorum uyumuş numarası hiç yapmadımYok kafanı cama dayayıp uyumuş numarasıda yapamıyorsun....