Kadınların paraya olan aşkı

Konu sahibi son olarak 3973 gün önce görüldü

neçe desemki sen anlayasın :) hep zorluk çekiyonda benim yazımı okumakda amma çalışaçam anlata bileyim sana

kadınların paraya olduğu aşk :) yani kim istemezki parası olsun mutlu olduğu halde bile
ister bayan olsun ister erkek hamı ister parası olsun çünki ele bir zamandayıkkı herkes görüyor aşk karın doyurmaz diye aşk bir işi halletmez aşk iki kişi arasında olan bir sevgidir onun ne paraya nede fakirliye alakası yok
o yüzden paraya ihtiyacı olan insanlar denerler başka yoldan parayı elde etmeye mesela aşkı kulanarak vs :) satılık deyil yanı

Sahip bey aynı düşünceyi konu içeriğine de sunuyor musunuz?

Meryem poposunu yayıp mağara adamı kılıklı biriyle poz verdi diye tüm kadınlar para aşığı mı oluyor?

Senin etrafında ki kadınlar demek sana bu yüzden yakınlar. Zor bi durum.

Meryem poposunu yayıp mağara adamı kılıklı biriyle poz verdi diye tüm kadınlar para aşığı mı oluyor?

bu fotograftakı şahısa magara adamlı kılıklı dıyerek magara adamlarına hakaret edıosunuz:D
yani bi işin açıkcası bı genelleme soz konusu. %100 ü deilde %65 70 i oyle ;=)

[T.T];2283503' Alıntı:
bu fotograftakı şahısa magara adamlı kılıklı dıyerek magara adamlarına hakaret edıosunuz:D

Sizin kadınlara yaptığınız hakaret kadar acımasız değildir herhalde t.t bey.

[T.T];2283503' Alıntı:

Her şey kendi içinde oranlanır tanıdığınız kadın sayısı 100 ise 70 i böyle çıktıysa bunu tüm kadınlara mal etmek haksızlık olmaz mı ? Ki paraya tamah etmek onu her şeyin üstünde tutmak cinsiyetten ziyade irade ve zaaflarla hatta çıkarlarla ilgilidir bence...

[T.T];2283454' Alıntı:
valag aynaya bakıyorum kendı kendıme dıyorum bi kırlı sakal bı ınsana bukadarmı yakısır.
*AHAH ;) tabi tip olmadıktan sonra resımdekı işidçi gibi bıraksan nolur :D

Kirli sakal mi bu simdi?

Q48arr.jpg

Olm haci dedemin sakallari seninkinden kisa :D

Geri