Kadınların paraya olan aşkı

Konu sahibi son olarak 3972 gün önce görüldü
ışıdcı mılıtanları andırıyor:D
10376055_300963836693939_759745002493609407_n.jpg

Bir dizi çekimi için bu poz verilmiş para ile alakası yok..

Abi sende böyle fotolar atıyordun? Aynı hesap değil mi?

O kadının paraya ihtiyacı yok instagramdan takip ediyorum ara ara zaten yeteri kadar ünlü biri.
Bu mantığı da anlamak mümkün değil.
Her kadın aynı değil.

Erkeklerin paraya olan aski daha buyuk bence :D

Kadınların paraya olan aşkıyla erkeklerin 90-60-90'a olan aşkı kapışır.

Elbette kadınların bir ilişkide en büyük beklentileri; hep güvenmek ve aşık olmak istemeleridir. Ama nedense hep zengin ve beraberinde az çok yakışıklı birine aşık olmak istiyorlar.

Burada azınlık bir kesimi tenzih ediyorum. Muhtemel ki herkes kendini o azınlıkta olduğunu iddia edecek ama olsun...

Ben de martılara simit atmayı seviyorum.

resimle bağdaştırmıyorum ama kadınların paraya olan aşkı inkar edilemez

başlıkta kadından bahsedip, konudaki resimde erkeğe yorum yapılmasına ne demeli? böyle çocukları da üzün kızlar.

Erkekleri bile satın alabilirler o parayla. Ondandır.

Erkekleri bile satın alabilirler o parayla. Ondandır.

neçe desemki sen anlayasın :) hep zorluk çekiyonda benim yazımı okumakda amma çalışaçam anlata bileyim sana

kadınların paraya olduğu aşk :) yani kim istemezki parası olsun mutlu olduğu halde bile
ister bayan olsun ister erkek hamı ister parası olsun çünki ele bir zamandayıkkı herkes görüyor aşk karın doyurmaz diye aşk bir işi halletmez aşk iki kişi arasında olan bir sevgidir onun ne paraya nede fakirliye alakası yok
o yüzden paraya ihtiyacı olan insanlar denerler başka yoldan parayı elde etmeye mesela aşkı kulanarak vs :) satılık deyil yanı

Geri