Kadınların karşı koyamadığı 5 erkek davranışı

Konu sahibi son olarak 1217 gün önce görüldü
Devam devam.dd

gezi parkı zamanı ultra kaygan ayakkabımla tomalardan kaçmaya çalışırken tam bastığım yere yazyikli suyu denk getiren çok sevgili emniyet güçleri beni kaydırınca, yanımdan koşarak geçen bir çocuğun elimden tutup beni kaldırmasına karşı koyamamıştım... bi de talcid falan verip, limonun var mı demişti... savaşta mıyız hayırdır? limonun var mı nasıl incelikli bir soru ama... sonra gözümü gazdan açabilip, bilincimi yerine getirince bi de ne göreyim... elimden tutan o çocuk tgb'li çıktı... tayyip erduvan tutsa daha az üzülürdüm... o günden sonra erkekler ne yaparsa yapsın karşı koyamayacak kadar kapılma dedim kendime.
sevgiler...

ama itiraf edeyim yemek yaparken tadına bak diye tahta kaşığın ucuyla tadım yaptırırken çok seksi oluyorlar...
tahta kaşık şart bu arada... sıcağı alıyo.
buradaki mesaj yemek yapmayı bilmeyen erkeklerle işimizin olmayacağı.

Kadınlar kendilerine küfür eden,serseri olan,köpek gibi yalvartan erkekleri sever.hep ilgi görmek isterler,parayı severler,kimseyi kandırmayın.saygılı erkekten kaçarlar,tam baba olacak adamsın derler ama asla o kişiyle evlenmezler.tecrübe ile sabittir.

Kadınlar kendilerine küfür eden,serseri olan,köpek gibi yalvartan erkekleri sever.hep ilgi görmek isterler,parayı severler,kimseyi kandırmayın.saygılı erkekten kaçarlar,tam baba olacak adamsın derler ama asla o kişiyle evlenmezler.tecrübe ile sabittir.
bu söylediklerin asılsız değil, yani büyük bir güruhu mağdur edip aşktan sevgiden soğuttular. bir de ama kısmı var, bazıları da güzel seven, yara saran, kibar adamların kıymetini bilip onları ister.

her kadin bana karsi koyamio dicemde her kadinda sarmaz ki kriterlerime uyan kadinlar karşı koyamasin bana daha bi mesud olurum

Kasaba et diye yalvaracagıma kolumu keser yerim. Vermeyin tiyo. İstemiyorum. Sanki bu yaşa kadar sizin aklınızla geldim. Pehh

gezi parkı zamanı ultra kaygan ayakkabımla tomalardan kaçmaya çalışırken tam bastığım yere yazyikli suyu denk getiren çok sevgili emniyet güçleri beni kaydırınca, yanımdan koşarak geçen bir çocuğun elimden tutup beni kaldırmasına karşı koyamamıştım... bi de talcid falan verip, limonun var mı demişti... savaşta mıyız hayırdır? limonun var mı nasıl incelikli bir soru ama... sonra gözümü gazdan açabilip, bilincimi yerine getirince bi de ne göreyim... elimden tutan o çocuk tgb'li çıktı... tayyip erduvan tutsa daha az üzülürdüm... o günden sonra erkekler ne yaparsa yapsın karşı koyamayacak kadar kapılma dedim kendime.
sevgiler...
Beni yerden Tgbli biri kaldırmaya kalksa Toma'ya son ses "Sık, iyice sık, kaldırma beni yerden, sık" diye bağırırdım.....

Geri