Kadınların karşı koyamadığı 5 erkek davranışı

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
Konuyu okumadım ama gömlek manşetine dokunmak, konuşurken kapıya dayanmak, eliyle saçını düzeltmek sakalını kaşımak falan kadınlara seksi geliyor diyorlar. Kadınlar cevap verebilir mi doğru mu bu. Yani birisi gömlek koluyla oynayınca oyyyş mu oluyorsunuz.
Yooo

Benim hosuma sadece zenginse gidiyor.. cekicilik kistasim cok basit. Simdi gomlegin koluyla oynuyor ama hangi gomlek. Lcw ise hosuma gitmez..

Ya arkadaşlar. Niye işi serseriliğe vuruyorsunuz. "evet bu seksi geliyor" falan diyin de bilelim. Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz kızlar. Hadi ama

Sabahları size üstsüz kahvaltı hazırlayabilecek sportif bı erkeğe hanginiz hayır der peki ...

Konu kızların seksi bulması değil de erkeklerin kendilerini nasıl seksi gördüğüne doğru gidiyor :d

Neyin kadinlara seksi geldigini hic bir zaman bilemeyecekler .p

"Çocukları seven erkekleri çocuklarına baba yapma isteğine karşı koyamazlar..."

Bu maddeden karşı koyulabilir olduğumu ifade edebilirim :D

Neyin kadinlara seksi geldigini hic bir zaman bilemeyecekler .p
Hayır niye yani. Böyle olunca ne oluyor. Forum etiğine aykırı. Sabahtan geri gömleğimle oynuyorum. Hiç etkilenen olmadı. Bir tek İbrahim abi " naapıyosun lan öyle nonoş gibi" dedi.

Tamam en seksi sensin climax hocam..
Kadınlar doktor önlüğü giymiş, top sakallı ve gözlüklü erkekleri çekici buluyor ve karşı koyamıyor..
E artık bir hastane anısı gelsin @climax

Acil yardım.. kadın dogumcuya bi atak deniycem

Tamam en seksi sensin climax hocam..
Kadınlar doktor önlüğü giymiş, top sakallı ve gözlüklü erkekleri çekici buluyor ve karşı koyamıyor..
E artık bir hastane anısı gelsin @climax
Abi işte öyle değilmiş. Biseylerinle oynamak dokunmam kaşımak falan lazım diyorlar.

Engin tecrübelerini paylasmiycan mi aeg....

Geri