Kadınların kadınları sinir eden özellikleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eşimin bir kuzeni var göğsünü ağzına sokacak az kaldı
Bir adamın kucağına oturmadığı kaldı
Ucuz kadın hareketleri

Kadının düşmanı yine kadın tamam ama merak ettiğim şey bu içgüdüsel mi yoksa sonradan mı oluşuyor : ddd

Kendinden güzel kadınlara her zaman bok atarlar bu net bilgidir

Kadının düşmanı yine kadın tamam ama merak ettiğim şey bu içgüdüsel mi yoksa sonradan mı oluşuyor : ddd
Kendine güveni olan kadınlar başka kadınlarla uğraşmaz, rekabete girmezler. İçgüdüsel olan rekabet ise kadının sahip olduğu niteliklere göre zamanla ya artar ya da azalır.

Düşmanlık besleyenler genelde diğer kadınları kıskananlardır ancak karakter olarak sevmiyor da olabilir. Erkeği nasıl karakter olarak eleştiriyorsa bazı kadınları da beğenmiyordur, bu durumu kıskançlık olarak nitelemek de yanlış olur.

Birilerinin beni kendisi ile kıyaslaması. Şunu bilmesini isterim ki Allah herkese ayrı meziyet ve özellik vermiştir başkasının ışığını kapatacağına kendi içindeki güzelliği keşfet (varsa) (:
Kendimi seviyorum ben yaaa

Kadınları genel olarak severim. Small boobs energy (bunu ben uydurdum kdjd) sahibi değilim ki durup dururken sinir olayım jfjd hatta daima kadınları tutmaya meyilliyim ama “tanrı şahidim olsun ki gadınım”, “bir gadına şöyle yapamazsın” diyerek kadınlığına sığınan cinsiyetçi kadınları da sevmiyom bilesiniz…

İsmail'in izlenimleri bölümü:

İki bayan bir araya geldiği zaman, aralarında olmayan hakkında söylenenler için adam bile öldürülebilir. Sonra o kötüler kötüsü ile birlikte olduklarında diğeri hakkında söylenenlere inanamazsınız. Onların tabiatı böyle olmalı.

• Alkış
Tepkiler: ne
Ben sedyeye uzanmadan yaptırıyorum hafif ve acisiz....

Bazı tavır ve hareketleri hoşuma gitmeyen kadınlar illa ki oluyor. Herkes herkesi sevemez bunu cinsiyet değil de karakter ve tavır üzerinden değerlendirmek daha makul bence.

Akşamları düzenli olarak büyük bir parkta yürüyüş yapıyorum o parkın civarinda oturan bir kiz var ne zaman tempolu yürüyüş yapacak olsam geliyor ve iş arkadaşlariyla neler yaşadığını anlatıyor tamam yanimda yürüyor ama benim hızımı düşürüyor ya birak kendi kendime yürüyeyim dimi ? Tavir yapsam da anlamıyor banane senin iş ortamından okadar tepkimi belli ediyorum halen bidi bidi yapıyor saatimi bilmesi de cabasi ayarsız hemcinslerimi sevmiyorum dedikodu iyi bişey değil ya bakmayin dedikodu saati falan diye sevimli kildıklarına yarım saat konuştu ruhum karardi :(

Geri