Kadınların kadınları sinir eden özellikleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sinsice yapılan boy, kilo, kıyafet eleştirisi gibi şeyler olabilir mi acaba diye düşünmekteyim.

Ben her zaman derim hiç bir erkek bir kadını kolay kolay sinir edemez. Kadının düşmanı yine kadındır. :)

99c1e3ad-c631-4d08-8fe4-c9427a8dd902.jpg
Yeni çantam nasıl kızlaaarrrr ? :S Gösteriş meraklısı kadınlar gerçekten çok sinir bozucular

başkasının alanına müdahale eden kadını/erkeği sevmiyorum. yoksa kişisel bir sevmeyişim yok. herkesin huyu suyu benzer olmak zorunda değil, hitap etmeyebilir ama bu eleştireceğim anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
erkeklere de bayilmiyom. hakikaten cocukluk arkadaslarim ve kucuk cevrem haric kimseye bayilmiyom. yav cidden herkesin karakteri, huyu suyu, aliskanliklari, eger bana da ucu fazla degiyorsa sinir ediyo :emoji_unamused:

Kadın da olsa erkek de olsa bazı davranışlar insana ters ya da itici gelebiliyor ancak kadınlar arası kıskançlık gerçekten çok yorucu ve rahatsız edici bir durum, ne yazık ki sürekli de yaşanabiliyor.

Kendi adıma takıntılı kadınları sevmiyorum ayrıca konuşmalarında ve davranışlarında seviyesizlik fark ettiğim kadından da erkekten de uzak dururum.

sigara icen kadinlari sevmiyom birde olur olmaz ortamda sakiz cigniyenler var ya

Beni pek sinir etmiyorlar ya belki de takmadiğim içindir

fiziğin benimkine ulaşamaz çünkü benim götüm çok kalkık

Birilerinin beni kendisi ile kıyaslaması. Şunu bilmesini isterim ki Allah herkese ayrı meziyet ve özellik vermiştir başkasının ışığını kapatacağına kendi içindeki güzelliği keşfet (varsa) (:

Geri