Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ülkenin matematik ortalaması 40 soruda 5 net aegish, bu hesap tutmaz ffjdjdHemcinste davet eden öder, bakın tek seferde yazayım…….
1 erkek + 1 kadın = erkek öder
1 erkek + 2 kadın = erkek öder
1 erkek + 3 kadın = erkek öder, kadın tip atar .p
1 erkek + 3+ kadın = erkek %50 öder ve tip atar
2 erkek + 6 kadına kadar = erkekler %50 paylaşır ve tip atar
2 erkek + 7 ve üzeri kadın = erkekler %50 öder ve tip atar
Eylül'de hesapların kimden olduğu belli oldu....Ay aman bunları sorun eden insanlarla zaten görüşmem bile..
Ekmek arası yapar evden getiririm kayincoo.. djdjEylül'de hesapların kimden olduğu belli oldu....
bayılırım, SADE sodalar da benden ladjşaklsdEkmek arası yapar evden getiririm kayincoo.. djdj
sana denizli şarabı alacağız ya be, ne çabuk unuttunSoda diyor yaa arif benle buluşursan rakı içersin ayıq ol cüzdanı doldur ajxnsh
Tamam onuda al o da olsun ajsn elinemi yapışacakkksana denizli şarabı alacağız ya be, ne çabuk unuttun
kendime gelemedim...Arifff sizlere ömürrrr ya da bayıldı xd
Üzdünnnn bi 70lik rakı mezeyi meyveyi manzarayı çok gördün ha tühhh ajznsjkendime gelemedim...
Eben ataerkil kıro :ppyok valla hiç aşağı kalamam, gizlice falan ödüyorum yanımdaki arkadaşım ataerkil bi kıroysa falan. en yakınım da olsa kimseye yük olmak istemem.
asla! hiçbir manzarayı senden esirgemem..Üzdünnnn bi 70lik rakı mezeyi meyveyi manzarayı çok gördün ha tühhh ajznsj
Seni gidiiii..tmm affettimasla! hiçbir manzarayı senden esirgemem..