Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadınlar niye hesap ödemiyor?
Erkekler mecbur mu sizin hesabınızı ödemeye?
Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar kadın-erkek eşittir diye..
Yediğinizi içtiğinizi ödeyin be kardeşim hayret bir şey yahu.

Ödemesi teklif bile edilemez.
Çok rahatsız olurum,
Edilsede kabul edilmez.

Kimse bu şikayet ettiğin şeyleri zorla yaptırmıyor ki size.. Siz yapıyorsunuz.. Niye bu kadar sinirlisin Türk?.. :) Biz kadınları şuracıkta boğacakmışsın gibi hissediyorum.. :)

Kimse bu şikayet ettiğin şeyleri zorla yaptırmıyor ki size.. Siz yapıyorsunuz.. Niye bu kadar sinirlisin Türk?.. :) Biz kadınları şuracıkta boğacakmışsın gibi hissediyorum.. :)
Napalım ama kız ödemeyince mecbur ödüyor erkeklerde. Kalkıp parasını mı zorla alalım :)

Kadınlarımızı seviyoruz Allah başımızdan eksik etmesin sizleri. İyi ki varsınız :)

Hepsi o işi yapmıyor bir kısmı zaten oylesiylede işin olmaması lazım paranı somürür olmadımıda ceker gider.

Türk emegine saglık

Çok büyük genellemeler yapılıyor zannimce. Evet kadın/erkek eşitliğini savunuyorum, bundan dolayı kadınlar da hesap ödemelidir. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben ödüyorum. Ayrıca kadınların hesap ödememeleri pozitif ayrımcılığa girer, kadın erkek eşit diyen biriyseniz pozitif ayrımcılık da yapmamalısınız.

adam haklı ben alman usulü takılıyorum mesela yada ısmarlarsan yemek yiyelim diyorum işi şakaya vurarak hesabı ödetiyorum gece enfes uykumu rahatça alabiliyorum

O kadar kabayım ki başlığı karıların hesap ödememesi olarak okuyorum. Kendimi yeriyorum. Oha be olum diyorum hayvansın. Bir yandan da seviyorum bu doğal hallerimi. Tatlısın diyorum. İçten ve samimi. Keyiften bir çay daha dolduruyorum.

On kere soyledim; yatak odasi takimini kiz tarafi alir, hesabi erkek oder asdhfjksls

O kadar kabayım ki başlığı karıların hesap ödememesi olarak okuyorum. Kendimi yeriyorum. Oha be olum diyorum hayvansın. Bir yandan da seviyorum bu doğal hallerimi. Tatlısın diyorum. İçten ve samimi. Keyiften bir çay daha dolduruyorum.
Kadınlardan bu ara pek haz etmesemde karı yazacak kadar heyvan biri değilim :T:

Bak bu konu sıklıkla gündeme geliyor.
Tekrar anlatayım.
Kadın erkek eşit değildir.
Bunu iddia etmek ahmakliktir.
Dışarıya çıkıldığında hesap ödeyemeyecek adam kahvede batak ounayacak.
Tamam. Paran yoksa fajita ısmarlama.
Çay ısmarla ama sen ısmarla. Arada " ay bu sefer benden olsun" dediginde bunu tart. Nezaketen mi söyledi yoksa ciddi mi. Ciddi ise bırak ödesin. Bu onun kendisini iyi hissetmesine neden olacaksa yapsın bunu

Benim eskiden takıntım vardı. Asla bayana hesap ödetmezdim. Şimdi isteyen ödüyor veya ödemese de sorun değil. Aslında bir bayanla çıkıyorsan hesap önemli değil...

Napalım ama kız ödemeyince mecbur ödüyor erkeklerde. Kalkıp parasını mı zorla alalım :)

Kadınlarımızı seviyoruz Allah başımızdan eksik etmesin sizleri. İyi ki varsınız :)

Bu noktada hata yine sende.. Tanımadan yüzeysel bir hevesle ilişkiye başlıyor olabilir misin?.. Sen karşındakinin öyle olmasını tercih ettin, daha doğrusu işler iyiyken göz yumdun.. :) İşler bozulunca buna takılmaman lazım o zaman.. :)

Şimdiye kadar çay-kahve gibi küçük şeyler dışında hesabın tamamını kimseye ödetmedim, ödetmem.. Ben de para kazanıyorum sonuçta, karşımdakinin ne günahı var.. :) O daha fazla kazanıyorsa bir tık fazla öder ama tamamını asla.. Ortada bir ilişki varsa fatura her zaman tek bir tarafa çıkmamalı.. Eleştireni çok olsa da benim için durum böyle.. :)

Sadece ilk hesabı öderim.

Zatenikinci hesap hiç olmadı sdfkskf

Bu arada Türk hangi kızlarla takılıyosun hacı sen ter kokuları hesap ödememeler ?

cennet mahallesinden mi tavlıyon sdfdsf

Bu noktada hata yine sende.. Tanımadan yüzeysel bir hevesle ilişkiye başlıyor olabilir misin?.. Sen karşındakinin öyle olmasını tercih ettin, daha doğrusu işler iyiyken göz yumdun.. :) İşler bozulunca buna takılmaman lazım o zaman.. :)

Şimdiye kadar çay-kahve gibi küçük şeyler dışında hesabın tamamını kimseye ödetmedim, ödetmem.. Ben de para kazanıyorum sonuçta, karşımdakinin ne günahı var.. :) O daha fazla kazanıyorsa bir tık fazla öder ama tamamını asla.. Ortada bir ilişki varsa fatura her zaman tek bir tarafa çıkmamalı.. Eleştireni çok olsa da benim için durum böyle.. :)
Ben direk ilişkiden bahsetmedim ama normal sosyal arkadaşınlada gittiğin durumlar da yaşanıyor :)

Ben direk ilişkiden bahsetmedim ama normal sosyal arkadaşınlada gittiğin durumlar da yaşanıyor :)

Normal arkadaşların seni bu kadar sinirlendiriyorsa ilişkilerini düşünemiyorum.. :)) Hem, kadınları hesap ödememeye hemcinslerin alıştırıyor bence.. İbreyi hemcinslerine çevirme vaktidir Türk.. :u4::kaç::kaç::kaç:

Geri