Bana çok yükleniyorsunuz![]()
El insaf..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana çok yükleniyorsunuz![]()
Ya hahahhahah :d gecmis olsun ama yapacak bir sey yok. Erkek eğer hesap odetiyorsa o erkekte is yoktur : )) bak mesela sen hosuna gitmese de odetmiyorsun çünkü sende is var ; )) kadınlar bu jestleri sever
eğer erkek hesap ödettirmiyorsa o erkekte iş yoktur. ne barzolar var ya kadına hesap ödettirmemek mi kaldı ahahaha
Hayırdır fakir sevgili mi yaptın sen ? adfghsgsgjd
skdjfslkdfs yok canım ama bence sen hep keriz silkeleyen kızlara denk gelmişsin xddddddddddd
First dates programinda bir cok kez gordum. gorusme boyunca kadin ve erkek iyi anlasiyor, hatta kadin hoslaniyor erkekten. sonra hesap gelince erkeklerin cogu "yari yariya odeyelim mi?" diyerek kadin kabul ediyor. sonra soruyorlar tekrar gorusmek ister misiniz diye. her erkek evet diyo, kadinlar da evet diyecekti ama bu son hareketinden dolayi guleryuzle nazikce redediyorlar. biz ise agizimiz acik kalmis izliyoruz televizonda. cidden boyle erkekler var mi ya diye. pardon ama hesabi odemeyen erkekten beklentim sifir ve hayatimda da istemem.