Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Ya hahahhahah :d gecmis olsun ama yapacak bir sey yok. Erkek eğer hesap odetiyorsa o erkekte is yoktur : )) bak mesela sen hosuna gitmese de odetmiyorsun çünkü sende is var ; )) kadınlar bu jestleri sever

Nasıl insanlarla birliktesiniz :d
Cebimde param var ise beyimi en en süper yerlere götürüp en güzel yemeği ismarlamak <3

hadi ilk buluşmada erkek ödesin ama kadın da çalışmasına rağmen devamlı erkeğin ödemesi keko bir güç gösterisi. en açık fikirli beylerin bile bu konuya dar açıyla baktığını biliyoruz ama kızlar siz de ne acayipsiniz he. valla biri bana bi şey ısmarlasa ve elimi cebime hiç attırmasa mahcup oluyorum. hesabı hep erkeğe iteleyip bundan rahatsız olmamak, "işi ne ödesin" diye düşünmek enteresan bi rahatlık.

Böyle seylerden dert edeceksiniz bence bi ilişkiye başlamayın.

Ya hahahhahah :d gecmis olsun ama yapacak bir sey yok. Erkek eğer hesap odetiyorsa o erkekte is yoktur : )) bak mesela sen hosuna gitmese de odetmiyorsun çünkü sende is var ; )) kadınlar bu jestleri sever

eğer erkek hesap ödettirmiyorsa o erkekte iş yoktur. ne barzolar var ya kadına hesap ödettirmemek mi kaldı ahahaha

Bkz: kadinin üste olduğu pozisyonlarda penil fraktur risk artışı

Aaa oyle deme baba evinde prensesler gibiydi o hep babasi ödediği için alışmıştır ondan

First dates programinda bir cok kez gordum. gorusme boyunca kadin ve erkek iyi anlasiyor, hatta kadin hoslaniyor erkekten. sonra hesap gelince erkeklerin cogu "yari yariya odeyelim mi?" diyerek kadin kabul ediyor. sonra soruyorlar tekrar gorusmek ister misiniz diye. her erkek evet diyo, kadinlar da evet diyecekti ama bu son hareketinden dolayi guleryuzle nazikce redediyorlar. biz ise agizimiz acik kalmis izliyoruz televizonda. cidden boyle erkekler var mi ya diye. pardon ama hesabi odemeyen erkekten beklentim sifir ve hayatimda da istemem.

Üç beş kuruş için değer mi :(

iç oğlanı bile bazen hesap ödetmeme kekoluğu yapıyor. erkekler bu kekoluktan ne zaman vazgeçeceksiniz?? dkfgdk

Son düzenleme:
ilk hesabı erkek ödemeli bence de ama ben yine de nezaketen teklif ederim. eğer birkaçbuluşma olursa zaten, ben dayanamam atlarım, "kahveler de benden olsun, tatlıları da ben ısmarlayayım, bu kez benden olsun" vs diye. sevgililk zaten farklı bir boyut, kim ödesin vs hesabına girişilmez sanırım. ama ilk yemekte, erkeğin hesap ödemekte ısrarcı oluşu, hoşuma gider.

Son düzenleme:
Evet ilk hesap erkekten olmali yoksa gozunuzde buyuttugunuz prens birden hint fakiri oluyor soguyorsunuz... bu yuzden ilk randevude erkek odemeli.... sonrakileri samimiyete gore degisebilir...

Geri