Kadınların hesap ödememesi!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Daha bir hesap odeyemiosaniz sevgili sizin neyinize ya takilin kendinizle mutlu mutlu

Arkadaşlarımın az çok durumunu bildiğim için planlarımız o yönde oluyor.
Yeni birine de külfet olmak istemem. Bir kere bizi yiyici olarak empoze etmelerinden de iğreniyorum. Sırf bu yüzden hep durumu eşitlerim.
Aslanlar gibi, öderim, bahşişiyle de garsonun yüzünü güldürüm. Ödeyememişsem o hesap ayarında bir hediye yollarım. Hesap kaygısı varoşluktur. 3 kuruşun hesabını yapmak istemiyorsanız denginizi bulun.

kadın olsam rahatsız olurum bu durumdan
ye iç hesabı erkek arkadaşına kitle

kadın olsam rahatsız olmam bu durumdan, yer içer hesabı erkek arkadaşa kitlerim. Bir şekilde eşitleriz artık….. kiminin parası kimin duası xd

esitlik derler ama hesap ödemezler
bir de benim gibileri var
esitligi savunmaz ama hesab da ödetmez!

sesinizi hafif kisip gozleri kapatarak servis edin eglenceli olur;

+ kalkalim istersen hesabi iste ben bi makyajim icin tuvalete gideyim ercan?
- hesabim kalsin maaahşeree yuzumu doker gideeerim
- ney?
+bozar mi sandin acilar?
- bozukmu yok anlamadim?
+ sen zahmet etme yerinden , gurultu yapmam derinden... parmaklarimmm uzerinden su gibi akar giderim
- git ya ne diosun be!
+kursun gibiii mavzer gibi dag gibi patlar giderim
- pardon hesapla birlikte bunuda alirmisiniz !!!

Son düzenleme:
la bunun şey versionuda var ayda 6 7k maas alıp erkek arkadasina yük olan yiyip icip hesabini odemeyen her türlü hediyeyi erkek arkadasindan bekleyen.

cok rahatsiz edici durum la erkek arkadasi tabikide belli etmez de hic düşünmüyolarmı la yiyom iciyom geziom kurus para odemiom
nebilim insan rahatsiz olur la (insan) xd

la bunun şey versionuda var ayda 6 7k maas alıp erkek arkadasina yük olan yiyip icip hesabini odemeyen her türlü hediyeyi erkek arkadasindan bekleyen.

cok rahatsiz edici durum la erkek arkadasi tabikide belli etmez de hic düşünmüyolarmı la yiyom iciyom geziom kurus para odemiom
nebilim insan rahatsiz olur la (insan) xd

Geçen ben müstakbel nişanlım müstakbel ay parçası kavinvalidem baldan tatlı olan baldızim Bahçelievler 4.caddedeki ciğerci bahattine gittik. Tabiki araç ile yanaştık mekanın önüne vale geldi kapımızı açtı içeri gectik .masamıza oturduk vs derken siparişlerimiz ikramlarımız geldi yemeğimizi hoşsohbet yedik tatlılarımızı çaylarımızı içtik .
Sonra müstakbel kavinvalidem kasaya gidiyor.ordan bir ayağa kalkarım durun ulen derim ben damadım damat ben yaşadığım sürece hiçbir kadın benim karnımı doyuramaz dedim

kadınların erkeğe hesap ödetmesini yanlış buluyorum o ayrı bir mesele. ama geçenlerde en yakın arkadaşımın flört ettiği bir adamla tanıştım. 3 kişiyiz. yendi içildi. hesap vakti geldi.. biz davet ettik ben ödeyeyim bu sefer dedim (bakalım ne diyecek diye). tüm hesabı ödemek için kartı uzattım. çocuk sadece beraber ödeseydik yhaa diye yarım ağızla söyleyip, cüzdanı cebe geri attı. bakın arkadaşlar tamam eşitlik, tamam beraber ödeyelim falan ama ilk defa oturunca en azından flört ettiğin kadının hadi onu da geç kendi hesabını ödetmemeyi öğrenin. bilmiyorum benim için ilk yemekler önemlidir. çünkü artık yiyici kadınlar kadar yiyici erkekler de oldukça fazla.

kadınların erkeğe hesap ödetmesini yanlış buluyorum o ayrı bir mesele. ama geçenlerde en yakın arkadaşımın flört ettiği bir adamla tanıştım. 3 kişiyiz. yendi içildi. hesap vakti geldi.. biz davet ettik ben ödeyeyim bu sefer dedim (bakalım ne diyecek diye). tüm hesabı ödemek için kartı uzattım. çocuk sadece beraber ödeseydik yhaa diye yarım ağızla söyleyip, cüzdanı cebe geri attı. bakın arkadaşlar tamam eşitlik, tamam beraber ödeyelim falan ama ilk defa oturunca en azından flört ettiğin kadının hadi onu da geç kendi hesabını ödetmemeyi öğrenin. bilmiyorum benim için ilk yemekler önemlidir. çünkü artık yiyici kadınlar kadar yiyici erkekler de oldukça fazla.
Çok haklısın erkekler daha yiyici oldu son zamanlarda ...

Geri