Hesna
Bronz Üye
Yoociddi dusundugunuz bir beyefendinin fifty fifty hesabi yapmasi.. nasil hissedersiniz?
Küçük Emrah modunu düşünmek istemiyorum
Sjfhsk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yoociddi dusundugunuz bir beyefendinin fifty fifty hesabi yapmasi.. nasil hissedersiniz?
cunku 2. pizzana asla dokundurtmuyorsun...Neremiz eşit sen bir bütün pizza yiyorsun ben bir dilim..
la bunun şey versionuda var ayda 6 7k maas alıp erkek arkadasina yük olan yiyip icip hesabini odemeyen her türlü hediyeyi erkek arkadasindan bekleyen.
cok rahatsiz edici durum la erkek arkadasi tabikide belli etmez de hic düşünmüyolarmı la yiyom iciyom geziom kurus para odemiom
nebilim insan rahatsiz olur la (insan) xd
Doğru senin zengin sevgilin varSene olmuş kaç hala bunumu şeyediyosunuz xd
O öldü xdDoğru senin zengin sevgilin var
Bizimkisi fakir bir halkla ilişkiler müdürü aldığı maaş ancak benim içki parama yeter.
Pardon içki dedim içelim.
Çok haklısın erkekler daha yiyici oldu son zamanlarda ...kadınların erkeğe hesap ödetmesini yanlış buluyorum o ayrı bir mesele. ama geçenlerde en yakın arkadaşımın flört ettiği bir adamla tanıştım. 3 kişiyiz. yendi içildi. hesap vakti geldi.. biz davet ettik ben ödeyeyim bu sefer dedim (bakalım ne diyecek diye). tüm hesabı ödemek için kartı uzattım. çocuk sadece beraber ödeseydik yhaa diye yarım ağızla söyleyip, cüzdanı cebe geri attı. bakın arkadaşlar tamam eşitlik, tamam beraber ödeyelim falan ama ilk defa oturunca en azından flört ettiğin kadının hadi onu da geç kendi hesabını ödetmemeyi öğrenin. bilmiyorum benim için ilk yemekler önemlidir. çünkü artık yiyici kadınlar kadar yiyici erkekler de oldukça fazla.