Kadınların genelde makyaj güzeli olması !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bu önerme doğru....... kendimden biliyorum......

r0DzY1.jpg

Zamanında kadınlardan yana canı çok yanmış güruhun savunduğu teoremsi. Bi dakka lan, sözlük değilmiş burası. Biz de kastık boşuna. Neyse;

Kadınların sadece makyajına bakıp, boyasına aldanırsan olacağı o hacivatım. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Biz sadece kadının makyajına bakmıyoruz efendim. Görünen ile görünmeyen arasındaki fark var. O farkı tartışıyoruz.

Zamanında erkeklerden canı yanan kadınları da konuşalım mı? Ne dersin? Onlar nasıl bir ruh haline bürünüp nasıl bir psikoloji de oluyor acaba çok merak ediyoruz. Hani tek delikten bakmayı seversiniz ya. Bir de dönüp diğer kapı deliğine baksanız hani. Sonuçta etraf her erkeği elde ederim kafasında kadınlar ile dolu. Ama bunu bir kıyasa dökecek olursak yine yeniliyorsunuz. Çünkü kadınların o yolu seçmesi yani "üstünlük bende" ve "istediğimi elde ederim" mantığı genelde ve bunu orantılara dökecek olursak %80 kadınlar diyelim. %20'si erkekler onlar da Allahın lütfu. Gerisi ise Allah'ın cezası değil mi? Aynen dediğin gibi yok öyle üç kuruşa beş köfte. Haydi sağdan gidelim.

Abartılı olmayan, bilinçli yapılan makyajı gayet güzel buluyorum.
Anlamlandıramadığım konu; erkeklerin makyajlı bakımlı kadınlara olan zaafları/yoğun ilgisi söz konusuyken, diledikleri zaman kadınları yine makyaj üzerinden vurmaya çalışmaları..

Ya kardeşim size ne? İstersek 5 kat boya sürer gezeriz, ister krem bile sürmeyiz. İstiyorsan git makyajsızını sev, istersen git kalkar kalkmaz makyaj yapanı sev. Size mi soracak bu kadınlar nasıl güzel hissettiklerini. Aaaa-aaa.

Türk'e katılıyorum .
Bazıları hakikaten makyajla evrim geçiriyor.Estetik operasyon bile yanında halt eder.

Şimdi gördüm konuyu :d
Biz her halimizle güzeliz bunu kabul edin öncelikle.
Makyaj evet güzelleştirir ama güzelliğimize güzellik katarak. -elbette istisnalar vardır ben çoğunluk için konuşuyorum-
O sakalları çirkin suratınızda uzatınca,gözlükleri takınca yakışıklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz yüzünü gizleyen kimmiş?
Sinek kaydı traşı yapın öyle konuşalım.

Oo kimleri görüyorum. Hoş geldin konuma :)

Sakal bir makyaj ürünü değil doğal yüzümüzde çıkan kıl-tüy yani :)

Sorun oluyorsa keseriz sakalımızı sorun değil ama siz de bıyıklarınızı kesmeyin gelin öyle konuşalım. :W4bQPP:

Güzel olsun nasıl olduğu önemli değil.

Halı saha topçularını doğallık adı altında manken yapıyorlar sonra .

Makyaj güzeli olamamasından iyidir.
Yakışıyorsa yapsınlar yahu.
Gömleğimin yakasına fondötenle yaklaşmasın o yeter. :tongue:

Oo kimleri görüyorum. Hoş geldin konuma :)

Sakal bir makyaj ürünü değil doğal yüzümüzde çıkan kıl-tüy yani :)

Sorun oluyorsa keseriz sakalımızı sorun değil ama siz de bıyıklarınızı kesmeyin gelin öyle konuşalım. :W4bQPP:

Allah aşkına laf atmak için iki konu arasında nasıl böyle bir bağ kurabildin ahahaha
Yav istediğinizi deyin sonra gelip kapımızda köpek gibi aşık oluyorsunuz hadi arkadaşım hadi...

Oha kavgada söylenemez bu laf.. bence altta kalmaz.

Bugün yine yazdım, bu forumda erkekler örgütlenme konusunda çok zayıf.. kadınlara şirin görünmek için hemen karşı tarafa geçer..
Asıl konu makyaj yapmaları değil, yapmayı da beceremiyor olmaları..

Alkışlıyorum seni.
Çok doğru.
Erkeklerin yüz karası bunlar.

Hababam sınıfında kızlara muhbirlik yapıp erkek arkadaşlarını satan İnek Şabana benzetiyorum bu forum erkeklerini !

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri