Kadınların genelde makyaj güzeli olması !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir kadının , bir Erkeği " tipim değilsin " deyip beğenmemesine tahamül edemiyorum!

Kadın yüzünde 5 kilo boyayla,abartılı saçıyla gelip karşısında ki en sade haliyle bulunan bir Erkeğe bunu demesi ayıp bir durum. Sen önce git yüzünde ki boyayı sil gel bakalım Erkek seni beğenecek mi ?

Benim sevgilim makyaj yapmıyor ama kırmızı ruj sürünce ben mahvoluyorum.

Ama bildigim bir sey var ise oda;
bir ton makyaj yerine alel acele toplanan saca takilan kalem ve ortaya cikan mukemmel goruntu...
Tatli telasin dusurdugu o "off ya" halleri

Arkadaşlar bir de benim gibi makyajla da güzel olamayanlar var. Çok şey etmeyin.

Aze henünüz gelmemiş.

Şimdi gördüm konuyu :d
Biz her halimizle güzeliz bunu kabul edin öncelikle.
Makyaj evet güzelleştirir ama güzelliğimize güzellik katarak. -elbette istisnalar vardır ben çoğunluk için konuşuyorum-
O sakalları çirkin suratınızda uzatınca,gözlükleri takınca yakışıklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz yüzünü gizleyen kimmiş?
Sinek kaydı traşı yapın öyle konuşalım.

Bakalım ekselanslari bu konu da ne dusunuyor Karma
Bir charles bukowski tarzi cevaplarindan ilistirde biz aciz kullarin aklini al be reis

Genel anlamda makyaja karşıyım.
Ancak bazılarının güzel bir yüzü makyajla dahada güzelleştirdikleri yadsınamaz bir gerçek.
Ama bazılarıda yanlış makyaj yapınca güzelliğininde içine ediyor.

Ben de gidip makyajli kadinlara tav olup, sonra onlari burada yerden yere vurmaya calisanlara kil oluyorum :d

Git arkadasim, o zaman makyajsiz bir kadin sev?

Sizin o iştagramda gördüğünüz evrim makyajları yapacak kızlar zaten öyle yolda izde denk gelmez size arkadaşlar, niye bu kadar panik yapıyorsunuz? Fondötenin en uyduruğu bile indirimlerde 70 TL olmuşken neyin makyajıyla güzelleşmesi?
Sakalını kesip yüz yüze konuşacak biri varsa sileriz makyajı. Haydi bakalım.

Öncelikle Merhaba efendiler.

Ben bu konuya öyle hareretli bir tartışma için geldim. Mobil üzerinden giriş yapmıştım. Öyle usul usul başlıkları kontrol edip çıkacaktım ama PC'nin tarayıcısına yöneldim ve baktım ateşi çıkanlar varmış o ateşi söndürmeye geldim!:biggrin:

Eyvallah abi, bir erkeğin makyajı sakalıdır. Ama sadece sakalı. Hani saçı istediğin şekle getir yine değişim %10'u geçmez. Ama bir kadının boya fabrikası girişi ile o fabrika dan çıkışı arasındaki fark %95, bunu inkar eden kadın makyaj güzelidir abisiiiiii.:biggrin:

- Bir sakala bakıp, sinek kaydı ol gel konuşalım derken? Abisi, elinizdeki koz sayısı 1'e karşı 4 veya 5 iken bir erkek ile görüntü(makyaj, estetik güzellik, kuaför şeması) ile gelmek nedir? Doğal olarak güzel olan kadın ve makyaj ile güzel olan kadınları ayrıştırırsak sanırım çok pis bir mağlubiyet yaşarsınız diye düşünüyorum. Gucci markasını hatırlatayım ilk olarak. Yakında çıkacak olan görüntülere kadınlar ağzı açık, erkekler ise ağzı sulanmış şekilde bakacaktır. Bunu yazın bir kenara. Bu sadece bir örneği.
- Bir erkek olarak burnumu ölümüne her kadının burnu ile kapıştırırım(nerden aklıma geldiyse, neyse)
- Ikinci bir örnek vereyim mi? Sıla Gençoğlu, son olarak medyaya makyajsız yakalandığı görüntüyü hatırlatayım.
- Ünlüler arasında tek kozunuz Manuş Baba. Zaten rezil etti erkekler camiasını ahaha. Ama onun dışında araştırıp örnekleyebileceğim kadın sayısı, erkek sayısını 2 veya 3'e katlar. Bunu tartışmayalım. Cumartesi akşamı itibari ile Pazar gecesine kadar soluksuz bu başlığı tartışırım da susmam.

Bence bazı şeyleri kabul edip geri adım atmanızı öneririm. Gitgide sivrileşebilirim, yapım bu hani, ben buyum. Çünkü haklıyım. Aksini iddia eden yine makyaj güzelidir. Tşkkkkk.:hi:

Son düzenleme:
Bugün yine yazdım, bu forumda erkekler örgütlenme konusunda çok zayıf.. kadınlara şirin görünmek için hemen karşı tarafa geçer..
Asıl konu makyaj yapmaları değil, yapmayı da beceremiyor olmaları..

@Bahtiyar 25 yıldır bu anımı bekledin yavrimo?

Öbür dünyada da bu benim aklımın bir köşesinde idi pampa. İşlerim var ama bir yandan konuya F5 çekiyorum sürekli. Hareret tavan abi. Aklımda fikirler ve düşünceler dans ediyor. Sadece cevap istiyorum. Akışına bırakıp, ona göre cevap vereceğim. Pusudayım reyis.

Bu konudan uzaklaştırma ve ban çıkar abi..

Zamanında kadınlardan yana canı çok yanmış güruhun savunduğu teoremsi. Bi dakka lan, sözlük değilmiş burası. Biz de kastık boşuna. Neyse;

Kadınların sadece makyajına bakıp, boyasına aldanırsan olacağı o hacivatım. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Geri