Kadınların filtresiz fotoğraf paylaşamama hastalığı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aynen, filtresiz paylaşım yapan kalmadı gibi ;s5

Ya bi siz kendi tipinizi atinda gorek efektli atin bakalim hadi hadi erkolar kapatilsin ya ayyyyyyhyhhhhh
20161207_213109.png

üç beş like fazla almak için yapmayacakları sahtekarlık yok bazılarının.

O yüzden ben hep vesikalık isterim, vesikalıkta güzel olan gerçekte de güzeldir, inanmayın siz, size atılan 73 filtreli fotilere, Allah bilir memesi bile küçüktür, püü.

Nüfus cüzdanını da at bari, işlemlere başlıyalım, vesikalık atabilen kadını kaçırmamak lazım.

Kadınlar hiç değilse filtre kullanınca güzelleşiyorlar. Biz erkeklerde o zamazingo işe yaramıyor. Filtre yapıyom aynı şebeklik. Filtre yapmıyom zaten şebeğim. O yüzden filtresiz devamke.

Yüz yüze görüştüğüm bir çok arkadaşımın profil fotoğrafına bakınca aynı kişi mi diye soruyorum kendi kendime.
Sosyal medyada filtreler de gelince makyaja bile gerek kalmıyor.

Filtre kullanmıyorum diyen yalancıdır.
Filtresiz fotoğrafı benim annem bile paylaşmıyor artık, göbeği biraz görünse bu fotoğrafı paylaşma diyor.

Arkadaşımın annesi okuma yazma yazma bilmediği için rehberindeki numaralara fotoğraf koyup öyle arama yapabiliyor arkadaşım da fotosunu göndermiş annesine kadıncağız arayabilsin diye gel zaman git zaman annesi hiç aramayınca ben arayayım demiş neyse aramış işte anne niye hiç beni aramiyorsun diye veryansın etmiş anesinin verdiği cevap...ee kuzum ben senden foto istedim sende Sibel Canın resmini göndermişsin onun da ben de numarası yok demiş kjkhkhlhhmg

ne yaparsan yap
onu gizleyemezsin

Forumda en güzel benim diyen kişi efekt'siz foto paylasir miki?

Komiklik olsun diye yapıp yakın çevremle paylaşıp gülüyordum. Ancak artık onların yerini yapay zeka aldı. Kendime kız çocuğu çizdim. Çok tatlı oldu <3
Fkkfjfj

Geri