Kadınların filtresiz fotoğraf paylaşamama hastalığı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
senden izin mi alcaklardı
Soru hatalı , ben makyaja yada filtreye karşı değilim. Ama bu gerçeği değiştirmez.
İstediğin kadar bana kızabilirdin , yaşayan tek kadın olsaydın

Son düzenleme:
Günümüz insanının komple hastalıklı olduğu gerçeğiyle yüzleşene kadar "idare eder" bir tespit.

Dünyaca ünlü güzellerin bile uyguladığı filtre üzerinden komplike bir tartışma haline getirilmesi çok ilginç..

Burada fotoğrafını paylaşan birçok arkadaşım o özgüvene sahip ki paylaştı gerçekten de çok güzel kızlar, alt yapı yoksa kaç filtre programı veya makyaj yaparsanız yapın sonucu değiştirmeyecektir. Kimsenin kimseye kendini beğendirmek için böyle bir çaba içine gireceğinide asla düşünmüyorum “KENDİMİZİ NASIL İYİ HİSSEDİYORSAK ÖYLE YAPIYORUZ.” Bugün mavi giymek istedim giydim, dudağıma dolgu yaptırmak istedim randevu aldım, protez tırnak yaptırarak en sevdiğim renk ojeyi farklı figürlerde yaptırdım, yıldızlı filtreyle story attım gibi gibi..

Şu erkekler bir aynaya baksa keşke…

Siyah beyaz fotoğraf paylaşma hastalığına yakalandım, her şeye siyah beyaz filtreliyorum.

Guzel dedikleriniz aslinda guzel deil.
Sad but true .d puahahaha

mutlaka rötuşlar yapılıyor dikkat edin sonra dumur olmayın

ahh post likee sevdası : P

erkeklerin bu kadar kolay kandırılabilir varlıklar olmaları bizim suçumuz değil.....184715458 tane filtre olan fotoğrafıma gelen yorum :

2ff3f9ab-bdf9-4c6d-aa77-bcaafe49e472.jpg

ne sandınız gercekten güzellermi anlıga fazla aldırıs etmeyin yazan olmamıs eyiki :emoji_penguin:

Filtresiz güzel olamamaları ile yarışır bu konu.

Geri