Kadınların filtresiz fotoğraf paylaşamama hastalığı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Valla ben pek kullanmiyorum aşırı utanırım ya sonuçta bu insanlar beni gerçek halimle dışarıda görmüş ya da gören insanlar. Güzelleştirme efekti mi ne var kendilignden o bile en fazla yüzde 20lerde çok pürüzsüz yapıyor diye azalttım.
Geçen gün öğrencim fotoğraf çekmek istedi kırmadım ben de. Çekinirken kendini beğenmedi diye telefonu alıp bir şeyler yaptı ve tekrar çekindik.. dedim e bu biz değiliz? Sjsjs

Bir şahini istediğin kadar modifiye et ferrari olmaz..
demiş atalarımız..

Aklıma hep Müge geliyor. Efekt yapanlara giydirmişti. Sonra programda efekt kullandığı ortaya çıkmıştı. Ama asıl efsanesi de ibo showdaki efektti. Gözleri kanattı resmen. Kdkdndj

Kadınlar kendilerini güzel göstermek, iyi hissetmek istiyor. Kendini beğenmeyen kadınların yaşadığı travma büyüktür, sürekli beğenilmeme korkusu yaşayan kişileri anlamak lazım.
Herkesin dilinde sürekli bir güzellik var, yapılan zorbalıklar var vs diye uzar gider.
Ne kadar profesyonel olsalar da filtre anlaşılıyor.. isteyen istediğini yapsın, kamera açmayan, sesli konuşmayan, anonim takılan kişilerle diyaloğ kurulmaz zaten.

şöyle filtresiz paylaşım yaptığı an gönlümü fetheder : P

1704481197957.jpeg

Efekt değil ama bu da bir tür aldatma şeysi. Fazla iddialı : ddd

Kendine güvenen herkes filtresiz paylaşır ya filtre takıntısı olanlar kendileriyle problemli muhtemelen

Ulu orta paylaşmıyoruz ee herkes bizi görme şerefine Nail olamaz kjkjkjkh
Siz filtreli ve suratunda köpüş yada maymuncuk olan fotilere bakmaya devamkın kjkjkhj

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri