Kadınların filtresiz fotoğraf paylaşamama hastalığı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bu beğenme beğenilme güdüsü her iki cins içinde aynı oranda değil. Kadınlarda daha baskın ve bunu problem haline getirip motto haline getirenler cabası. Cillop gibi adamlar var ne wp ne de diğer sm platformlarında bırakın fotoğraf paylaşmayı profil fotoları dahi yok. Tuhaf.

normal dogal fotograflarimiz tuhaf, filtreli fotograflarimiz daha bir tuhaf. sanki asiri estetik ve makyaj yapmis arab/iran kadini gibi. fotograftakilerin hicbiri gercek ben degil. sag profil farkli, sol profil farkli, uzaktan farkli, yakindan farkli. bazen daha buyuk, bazen daha kucuk ve ince gorunuyoruz. her fotografta farkli bir insanmis gibi hani. su an kendimden, farkli kameralarla fotograf cekinsem, yine o fotograftaki gercek ben, ben degil. yani fotograflarinin hic birine benzemeyen insanin durumu daha aci bence. #aanhetjanken

Telin güzellik modunu açıyorum bazen ne var bendeki numara hepsi bu ‍♀️

paylaşın bişey olmaz
arada kızlara bakıyorum

• Kahkaha
Tepkiler: ne
fotolar çok aldatıcı olur mutlaka bir yerlerde rötuş oluyor fena bir hastalık

Filtre kullanmasa bile en güzel göründüğü açıda, en doğru ışıkta çekilmiş fotoğraf koyarlar.

Kardeşimin düğününde çekilen bir video'da kendimi gördüm ve moralim bozuldu. Sonra bir gün biri bana fotoğrafımdakinden daya yakışıklı görübdüğümü söyledi ve tekrar mutlu oldum.

Yeni kimlikler çıktığında ışıklı fotograf istemişlerdi. O resmin kimliğimde olmasından hala rahatsızım.

Birilerine kendinizi beğendirme kaygısı yaşamadığınız takdirde böyle uygulamalara da gerek duymazsınız.
Gerçek yaşamda sizi bilen biliyordur zaten.

Fotolara inanmam gusel dedikleriniz gusel deil maalesef. ;)

Bir keresinde bir tanesini taniyamamistim hayal kırıklığı

Sanki makyajsizlik hastaliklari bitti de.
Bakkala cikarken bile makyaj yapan var

Ben kız arkadaşımı sadece karanlıkta seviyorum başka türlü çekilmez..

Geri