Kadınların filtresiz fotoğraf paylaşamama hastalığı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
50 tane filtreden geçirmiş, tabiri caizse menemeni neredeyse tiramisuya dönüştürmüş, hala filtre yok diyor. İnanılır gibi değil. Bir de “hiç filtre kullanmıyorum, sadece fotoyu çekerken ışığı iyi yakalıyorum” diyenler var. Ahah:ddd

güzellik algısı öyle saçma bir hal aldı ki. dört dörtlük manken gibi olacaksın/olmalıyım algısı var. bazıları hiç tanınmıyor. gayet güzeller ama filtre üzerine filtre yaparak hem kendilerini çizgi film karakterine dönüştürüp çirkinleştiriyorlar hem de komik oluyorlar.

ben de filtreli güzellerdenim.
halk bunu talep ediyor, biz de böyle mutluyuz

Ben komik filtreleri deneyip arkadasa atiyorum. Gülüyoruz yaa skkjks

Sıfır makyaj, sıfır filtre, her şey doğal bizde. Yok öyle komplekslerim. Hem filtrelerle uğraşmaya da üşenirim, seç beğen, uğraş dur, çok iş...

Valla şu devirde erkekler bile filtre kullanıyorken böböööö yapmanın pek bir mantığı yok gibi. :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ya aklıma şey geldi. Filtreli fotoğraf çekenlere tonla laf edip programında filtre kullanan Müge Anlı :d

Kadınların kendini beğenmemesine hastayım. Hoşuna gidiyorsa yapabilir kime ne? Ama beğenmediği için yapmamalı

İşyerinde yeni bir kız başladı benden yaşça küçük gençler kızın hesabını bulmuş kız bildiğin Afrika’ları topçular gibi zenci bir görünüme sahip ama instagramda michael jackson gibi beyazlaşmış :D

Geri