Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1..Sevdiğini söylesin, ilgisini hissettirsin yeterli şimdilik.
Sen ne güzel bir şeysin Shini. : )Kadinlarin sadece guzellik ve indirim/alisverisle ilgilendigini dusunenlerle dolu bir konu olmus..
Once bir onyargilarinizdan kurtulup, karsidakini anlamaya calisin, beyninin kivrimlarinda dolasip, hayalleri icin destek olun, bu yeterli.. Beceremiyorsaniz da atip tutmayin en azindan .p
Daha az zahmetli bir yol söyleyeyim:döngüsel ne yazmış diye bakmaya girdim ilk kez konuya, yine bir şey yazmamış..
Teşekkürler.
Teşekkürler, bu konuyla alakalı ne yazmışsın diye merak ettim özellikle.Daha az zahmetli bir yol söyleyeyim:
Son aktiviteler diye bir özellik var, onu kullan.
Daha iyi takip pls!Teşekkürler, bu konuyla alakalı ne yazmışsın diye merak ettim özellikle.
İnsan ilişkilerine dair çok yorum yapmıyorsun ya.. o yüzden![]()
Tamam.Daha iyi takip pls!

derinim.Adıma iyelik eki. Kızgın tavaya atılan yağ gibi oluyorum![]()
1. mütteşem, titrettin beni titrettinnn ahanamskxbcbcncnderinim.
derom.
derikom.
sağlama almak için olabilecek her şeyi yazdım.kJjzj
Bi zamanlar Ronaldo Ronaldo diye başımızın etini yiyordun varya.Hesabınıza para yattı.
şimanskiiiiiiii jeneriklik golllll -sarışınım yaaaa bari gs’ye yolla 2 tane-
FB gelince yine ona dönerim. Hem yaşlandı. Eski formu yok…Bi zamanlar Ronaldo Ronaldo diye başımızın etini yiyordun varya.