koarilseva
Üye
onca sene verdiğin emeğe yakışmadı. ronaldo görmesin bunu ya.FB gelince yine ona dönerim. Hem yaşlandı. Eski formu yok…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onca sene verdiğin emeğe yakışmadı. ronaldo görmesin bunu ya.FB gelince yine ona dönerim. Hem yaşlandı. Eski formu yok…
Dünyada bunlarla mutlu olan tek kadın olabilirsin, seni takdir ediyorum..Hesabınıza para yattı.
şimanskiiiiiiii jeneriklik golllll -sarışınım yaaaa bari gs’ye yolla 2 tane-
Abartmadan yazdım… Mutlu olmasam takip etmem maç maç FB’yi jfjfjDünyada bunlarla mutlu olan tek kadın olabilirsin, seni takdir ediyorum..
Mersin'e Adana'ya geldi Fenerbahçe ama sen maçlarına gitmedin, formasını almadın, ne bileyim senin fanatiklik sanal gibi..Abartmadan yazdım… Mutlu olmasam takip etmem maç maç FB’yi jfjfj
Formam var. Ben merkeze uzağım. Her zaman çıkamam şehir dısına.Mersin'e Adana'ya geldi Fenerbahçe ama sen maçlarına gitmedin, formasını almadın, ne bileyim senin fanatiklik sanal gibi..
Ben küme düşmüş takımın her hafta maçına gidiyorum..
Bir avatar bir insana ancak bu kadar yakışabilir.Güzelim
Yarenim
Bu kadar