Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onun için özel olduğumu kurduğu cümlelerle hissettirmesi lazım.
''Çok başkasın benim için'' demesi ve bunu gerçekten böyle düşündüğü için söylemesi huzur verir.
Kadinlarin sadece guzellik ve indirim/alisverisle ilgilendigini dusunenlerle dolu bir konu olmus..
Once bir onyargilarinizdan kurtulup, karsidakini anlamaya calisin, beyninin kivrimlarinda dolasip, hayalleri icin destek olun, bu yeterli.. Beceremiyorsaniz da atip tutmayin en azindan .p
Yorumlardan anlaşılıyor ki kadınlar klişe yalanlara bayılıyor. Birde güven arıyorlar. Hıı siz zorla yalan söyletin sonra güven vermemizi bekleyin xd
Neyse.
Bahsi geçen kadın özel biriyse '' kendimi, içine kilitlemek istiyorum '' tarzı şeyler söylenilebilir. Şehvetin yalanı olmaz, arzulanmak herkesin hoşuna gider.
Ruhum odun biri olunca pek güzel söz duymaya alışık biri değilim.:T:
Duyunca hoşuma gidiyor mu? ee illaki arada bir gerekiyor :cici:
Öyle uzun cümlelere de gerek yok yanii
Hatun bi cikolata aldim desin yeter :şirine:
öyle 'gözlerin çok güzel' 'bugün daha bir güzelsin' vs şeyler bana gore degil:bekle