Kadınların dilinden düşürmediği ve her erkeğin kendi sandığı alfa erkek

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Biyolojinin konusu bu ve kitaplarda var ayrıca yabancı kaynakları buraya taşımak gerekiyor ki o da mümkün değil.

Biyoloji profesörü tanıdığın birisi varsa ona danışabilirsin, bu bilimsel bir gerçek ve alfa erkek değilsen doğrudan eleniyorsun çünkü kadın içgüdüleri ile Alfayı bulmaya programlı.

Sinan Canan okuyorsun galiba ve onun kitaplarında da var.
Konu o kadar karmaşık değil. Bir erkeğe ev araba biraz da para verirsen aklına ilk gelecek şey üremek olacak. Alfalıkla alakası yok yani :D
Kitaplarda olabilir, yazılar yazılabilir ama dediğim gibi hayvanlardan insanlara uyarlanmaya çalışılan bir teori sadece. İnsanlar bu konu hakkında çıkarımlarda bulunabliirler elbette, fakat hepsi varsayıma dayalı kalır.

@Ss

Bir ortama girdiğinde sağdaki soldaki kadınlara bakıyor ya da asılıyorsa o erkeği doğrudan ele çünkü Alfa değildir.
Kadınlar konusunda seçici değil ve kim denk gelirse mantığında ise o erkeği doğrudan ele çünkü Alfa değildir.
Kadını ezmeye çalışıyor ve kendini üstün kabul ediyorsa bil ki Alfa değildir. Alfanın dominantlığı zaten rakip kabul etmez ve bir kadını da ezmeye uğraşmaz.
Söylediklerine katılmakla birlikte doğanın kanunu gereği alfa şiddet eğilimi gösterir. Rakiplerini eler, dişiyi şiddetle terbiye(!) eder, sürüyü düşmanlarından korur, başka sürünün alfasını haşat edip, dişinin tekrar cinsel birleşmeye hazır olmasını sağlamak için diğer alfadan olma yavrularını öldürür. Alfalık tam olarak şiddet ve üremeyle ilgilidir. Neyse ki aslan değiliz :p ama evet, iç güdüler bu yönde.

Söylediklerine katılmakla birlikte doğanın kanunu gereği alfa şiddet eğilimi gösterir. Rakiplerini eler, dişiyi şiddetle terbiye(!) eder, sürüyü düşmanlarından korur, başka sürünün alfasını haşat edip, dişinin tekrar cinsel birleşmeye hazır olmasını sağlamak için diğer alfadan olma yavrularını öldürür. Alfalık tam olarak şiddet ve üremeyle ilgilidir. Neyse ki aslan değiliz :p ama evet, iç güdüler bu yönde.
Elbette evrimsel süreçte birçok yönümüzü geliştirmiş olsak da şiddet doğamızın bir parçası ve içgüdüler de her koşulda seçimlerimizi etkiliyor.

İnsanoğlu acizdir, kimseyi büyütmeyin gözünüzde. Sonra, vay efendim hayal kırıklığı yaşadım . :)

• Beğen
Tepkiler: ne
O erkek bu erkek o kız bu kız hepsi hikaye yazıyoruz çiziyoruz ama aslolan içinizi ısıtması direkt kapıldın mı ? Gözünü kör etti mi ? Her an onunla mı olmak istiyorsun al sana Alfa. Yüreğiniz ısınıyor ise o dur sizi mutlu edecek olan. Yanında kendiniz olabiliyorsanız. Alfadır

O erkek bu erkek o kız bu kız hepsi hikaye yazıyoruz çiziyoruz ama aslolan içinizi ısıtması direkt kapıldın mı ? Gözünü kör etti mi ? Her an onunla mı olmak istiyorsun al sana Alfa. Yüreğiniz ısınıyor ise o dur sizi mutlu edecek olan. Yanında kendiniz olabiliyorsanız. Alfadır
ay valla ben ya.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Kizlari bu kadar gozunuzde buyutmeyin be abi

Şunu izlemiş miydin? Akzndjdndjdn

Alfalar tamamda betaların suçu günahı ne :d

Erkegin tek bi yerde alfaligi gecerlidir.
Onu da yazmim artik.

Amaaaan arkadaşlar. İnsan olsun yeter yoksa o alfa şu afrodit... Bunlar boş işler. Bak komşum lenfoma oldu. Karısı yazık bir yıldır hastane ev arasında mekik dokuyor. Hem refakat ediyor kocasına hem çoluk çocuk okuluydu yemegiydi. Bir gün of demedi kadın. Allah razı olsun.

Amaaaan arkadaşlar. İnsan olsun yeter yoksa o alfa şu afrodit... Bunlar boş işler. Bak komşum lenfoma oldu. Karısı yazık bir yıldır hastane ev arasında mekik dokuyor. Hem refakat ediyor kocasına hem çoluk çocuk okuluydu yemegiydi. Bir gün of demedi kadın. Allah razı olsun.

Doğru eş seçimi işte, yeni nesilde böylesi kalmadı doktor. Evde kaldık.

Doğru eş seçimi işte, yeni nesilde böylesi kalmadı doktor. Evde kaldık.
Ben asistanım o zamanlar. Babam bypass oldu yatıyor Siyami Ersek'te. Gece babamla kalıyorum gündüz çalışıyorum. E gece nöbetci olunca ne olacak. Benim hanımla o zaman evli falan değiliz. "Ben bakarım merak etme" dedi bana. Ben olmadığımda "ben" oldu. İstifa ettim ilk girdiğim bölümden. Açıktayım. Sınava çalışıyorum yeniden. Para da yok. "ne olacak belli değil. Herhangi bir şehir çıkabilir" dedim. "Benim yanım senin yanın neresini istersen yazabilirsin" dedi. Bak yine nişanlı bile değiliz. Zorunluya gittim. Ablamlar full eziyet ettiler buna. Zaten hiç istemediler baştan. "olur öyle görümcelik yapacaklar elbette" dedi. Tek başına büyüttü kızı.

İnsanın içinin ısınması yetiyor. Sevgi böyle ben şu boy istiyorum böyle tavırlı adam/kadın istiyorum demekle olmuyor. Ben oldum olası fedakar adam severim. Benim için yaptığı şeylere bakarım o zaten beni daha çok bağlar. Ee ben de zaten saçımı süpürge ederim....

Geri