Kadınların dilinden düşürmediği ve her erkeğin kendi sandığı alfa erkek

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
- Hemen hemen her kadının hayalini süsleyen erkek.

Alfa erkek mi? Kadınların dilinden düşürmediği mi? Özel mi yetiştirilir kendileri, nasıl oluyorlar acaba?

Konunun uzmanı Lefty hanım, benim bilgim yok.

Alfa erkeğimiz kalmamıştır. Lütfen tekrar deneyiniz.

alfa erkeğin "candy" sandığı kız yanılgısı

Her alfa erkek bir gün betalığı tadacaktır!

- Herkes korkarken o gözünü karartıp yola çıkar.
- Gizemleri çözüp tecrübe edinir.
- Tehlikeleri saptar ve etkisiz hale getirir.
- Sorumluluk alıp ardında bıraktığı üyelere bilgi verir.
- Tehlikelere karşı onları uyarır.
Bazı özelikleri böyleymiş, arama motorunda böyle yazıyor..

Ben bilmem Lefty bilir.

Konunun uzmanı Lefty hanım, benim bilgim yok.

Alfa erkek ve alfa kadın kavramı, evrimsel biyologlara aittir. Bu konuda çok detaylı araştırma ve gözlemler yapmadan da anlaşılması pek mümkün değildir. Basında gündeme gelen "Alfa erkek nasıl olunur?" gibi anlatımlar elbette bilimsellikten çok uzaktır.

Aşağıdaki video ile bilimsel kısmını az da olsa anlama şansınız olacaktır fakat daha fazlası için biyologların araştırmalarını takip etmek gerekiyor.

Kısa ve öz şekilde alfa erkek:

- Bulunduğu her ortamda tüm dikkatleri üzerine toplayan ( kadınlar açısından yakışıklı ya da paralı olmasına gerek yoktur)
- Sözü dikkatle dinlenen ve varlığı ile ortama hakim olan,
- Kadınlara karşı güçlü ve karşılarında eğilip bükülmeyen ancak asla maço tanımı ile karıştırılmamalı çünkü o zaman ortaya anlamsız bir güç gösterisi çıkmaktadır.
- Liderlik vasıflarına sahip olduğu için kitleleri bir araya getiren ve korumacı özelliği ile bir arada tutan,
- Otoritesini güçlü karakteri ile sağlayan yani kaba kuvvet ile boş güç gösterilerinde bulunmayan,
- İnsanların ilgisini güçlü karakteri ile çeken ya da kadınlar tarafından güvenilir ve sağlam karakterli olduğuna kanaat getirilen şeklinde özetlenebilir.

Alfa erkek tanımı sadece kadınlara karşı ele alınmamalıdır fakat kadınlar açısından değerlendirilecekse de; kadınlara karşı zayıf, sürekli peşlerinde koşan, laf ya da bakışları ile taciz eden erkekler de ne yazık ki alfa olmayı bırakın, çoğu kadının kale almadığı tiplerdir.

https://www.youtube.com/watch?v=BPsSKKL8N0s

Son düzenleme:
İnsan davranışları nöroloji, psikoloji, biyoloji ve antropoloji olmadan asla tam manası ile anlaşılamaz ve ezbere yaşanır, sonuç olarak da yanılgı kaçınılmazdır.

Hangi kadınlar dilinden düşürmüyormuş (:
Kendimi alfa olarak görmüyorum, ne güzel.
Bir alfa erkek, fildişi kulesinde yalnızlığı ile mutlu bir şekilde veya Nietzsche gibi yaşayarak ilerler. Alfa olmaya yol yaptım kendime :p

@samaEL tam bir alfa bence, kardeşim benim seni kıskanıyor bazıları.

Arkadaşlar biz her türlü konuyu açtık merak etmeyin.
Forumun alfaları @aegishjalmur @Plesk @Canis Major kebaplar diyarı Adana'dan selamlar.
Forumun betası @climax sana da selamlar.
OMEGA üç diyarı Abla Berlinli Sigma'da selam eder.
Buraya da yazmışlar sayfalarca alfa alfa ahaah.

Geri