Kadinlarin dedektif/katil belgeselleri izlemekten hoslanmasi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İlk kez duydum, kimmiş bu kadınlar acaba. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz kötü mü :)

Annem Hint dizisi izler, biz hep kaçırırız Van Damme'ı, Jackie Chan'ı.

selamin aleyküm….

A9BA7B8F-EAE4-41BD-9A6B-04754E537639.jpeg

bilen bilir, mindhunter fanıyımdır. listemde bu ve buna benzer içerikler var. paslaşabiliriz canım kadınlar<33

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
mindhunter'ı sevene karşı tutumumuz ektedir:

SmIQqh.jpg

mindhunter’a dümdüz dizi diyen de ne bileyim… gerçek hikayelere dayanan, belgesel özelliği taşıyan bir dizidir; araştırmanı öneririm……
işlenmiş cinayetlerden yola çıkarak, katiller ile görüştükten sonra seri katil davranış kalıbı oluşturmak suretiyle olayları sınıflandırıp sonraki olayların önüne geçmek için teknik geliştiren çaylak bir özel ajanın hikayesi......

böyle yazınca çok mükemmel bir diziymiş gibi geldi...... allah allah.....

o zaman izlerken acaba neremle izlemişim ki ben bu diziyi : (

işlenmiş cinayetlerden yola çıkarak, katiller ile görüştükten sonra seri katil davranış kalıbı oluşturmak suretiyle olayları sınıflandırıp sonraki olayların önüne geçmek için teknik geliştiren çaylak bir özel ajanın hikayesi......

işte şimdi çok daha havalı oldun……
gözünle izlemiş olduğunu düşünmek istiyorum ama belki de bu tarz hikayeli diziler tarzın değildir. romantik komedi vs denedin mi?….

olaya vermiyorsun kendini metin.

işte şimdi çok daha havalı oldun……
gözünle izlemiş olduğunu düşünmek istiyorum ama belki de bu tarz hikayeli diziler tarzın değildir. romantik komedi vs denedin mi?….
Hepsini denedim : (
Hikayesi olmayan dizi izlenir mi bee...
Selena mı izleyelim allah allah.....
Ama bak romantik komediye bayılırım ^.^

Geçen sene 2 gün Mügeyi izledim sadece iki gün ya. Neyse balkona çıktım ay içimden bir ses sanki arkadan beni biri itecek gibi bişeyler söylüyor. Yemin ettim asla izlemiyorum böyle programlar capslerine denk geliyorum bazen sadece Sjssjs
Hassasım ben ya

uk. yapımları us. yapımlarından daha evladır, bi bakınız.

mindhunter bence de abartılmış bir dizi. izlediğim dizileri kolay kolay bırakmam ama sezonun yarısı gibi bırakmıştım. devam etmemiştim.

Geri