Kadınların Bebek Gibi Konuşma Hali

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Bunu hala yapan var mı ya

- oyy annemmm, çen bana çiçek mi aldıııın

enseye bi tane vurunca düzelse keşke bu tipler .d

Thalassa dan bahsetmisler

ilk konuştuğunuzda yuuuuh aynı bebek derler, lan bu kız ne yetenekli üf falan ama bunun sizin gerçeğiniz olduğunu anladıklarında da prima bakamayacaklarına göre kaçarlar. doğru zamanda araya sıkıştırılmış bir bebek tonlaması da her şeyi yaptırabilir karşı tarafa. bakmayın erkeklerin artistliklerine, onlar bir şeyi reddedebilecek durumda değiller. yok canım bebek gibi konuşmuyorum, benimki tamamen taklit yeteneği. seslendirme… yayık tiki ağızlarla üst düzey bebek taklitlerini ayırın küserim. milupa bebeklerini agulatmaya gidiyorum şimdi.

ilk konuştuğunuzda yuuuuh aynı bebek derler, lan bu kız ne yetenekli üf falan ama bunun sizin gerçeğiniz olduğunu anladıklarında da prima bakamayacaklarına göre kaçarlar. doğru zamanda araya sıkıştırılmış bir bebek tonlaması da her şeyi yaptırabilir karşı tarafa. bakmayın erkeklerin artistliklerine, onlar bir şeyi reddedebilecek durumda değiller. yok canım bebek gibi konuşmuyorum, benimki tamamen taklit yeteneği. seslendirme… yayık tiki ağızlarla üst düzey bebek taklitlerini ayırın küserim. milupa bebeklerini agulatmaya gidiyorum şimdi.

benimkisi tilki miydi ya? valla o zaman soyle degiseyim yorumumu; tilkisi komedi, dalga gecer gibi konusuyorlar. salak gibi gorunuyorlar. need'in paylastigi bebek sesi gibi konusma imis. ya simdi bir yavru kediyi seversin, bebek seversin, ses tonun garip ve bebeksi bir hal alir. onu anlarim. AMA harbiden boyle konusanlar var mi ya? gereken yerlerde tatlilique icin, ok, anlarim, ama bir insanin normal konusmasi boyleyse tirsarim
ay ben senin sesi görmemişim ki djsh dinledim şimdi seninki hayat bilgisi sevda öğretmen tonlaması olmuş tam. onlar gerçekten var maalesef :( bebeksel davranışlarla tikisel ağız yaymaları harmanlayan üst düzey kadınlar… çok tehlikeliler çok :/ sürekli bebek gibi konuşan yoktur bence var mıdır? bu erkeklerin neyi sevdiği belli değil ki kadınlarımız her şeyi deniyor işte yazık…

bahar c xd

Ben bebekle birlikteyim 21 yaşında : ) Mıy mıylamadan arada yapıyor gıcık olmuyorum yerinde zamanında sempatik geliyor.

Geri