Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin kafandaki aptal sarisin modeli.Sarışınlara çok yakışıyor
Zeki kadın istemem.Senin kafandaki aptal sarisin modeli.
Anladim simdi.
ilk konuştuğunuzda yuuuuh aynı bebek derler, lan bu kız ne yetenekli üf falan ama bunun sizin gerçeğiniz olduğunu anladıklarında da prima bakamayacaklarına göre kaçarlar. doğru zamanda araya sıkıştırılmış bir bebek tonlaması da her şeyi yaptırabilir karşı tarafa. bakmayın erkeklerin artistliklerine, onlar bir şeyi reddedebilecek durumda değiller. yok canım bebek gibi konuşmuyorum, benimki tamamen taklit yeteneği. seslendirme… yayık tiki ağızlarla üst düzey bebek taklitlerini ayırın küserim. milupa bebeklerini agulatmaya gidiyorum şimdi.
ay ben senin sesi görmemişim ki djsh dinledim şimdi seninki hayat bilgisi sevda öğretmen tonlaması olmuş tam. onlar gerçekten var maalesefbenimkisi tilki miydi ya? valla o zaman soyle degiseyim yorumumu; tilkisi komedi, dalga gecer gibi konusuyorlar. salak gibi gorunuyorlar. need'in paylastigi bebek sesi gibi konusma imis. ya simdi bir yavru kediyi seversin, bebek seversin, ses tonun garip ve bebeksi bir hal alir. onu anlarim. AMA harbiden boyle konusanlar var mi ya? gereken yerlerde tatlilique icin, ok, anlarim, ama bir insanin normal konusmasi boyleyse tirsarim
Okuduğum en iyi yerine oturan yorum .dGerileme davranışıdır.
Hadi ya.......Zeki kadın istemem.
Uğraşamam