nedebenmecnun
Gümüş Üye
Ben bu konuda yorumsuz kalmak istiyorum. Çünkü kadınları her zaman haklı bulurum, ama bu konuda savunmak için elimde çok çok güçlü argümanlar olması lazım. üzgünüm kızlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yo hayır canım neden çıkmasın öyle bir şey yok. Olmamalı. Araba kullanamayanlar için ehliyet verilmesin. Kadın sürücülerin de bundan yana hemcinslerine yönelik şikayetleri var zaten.Bu durumda kadınlar trafiğe hiç çıkmasın mı yoksa çok iyi sürücü olmayanlar elensin mi?![]()

Hücüm borusu.Kadınlar evde otursun ne işi var dışarda? Hadi çıktı araçla niye çıkıyorlar?
Hepsinin altında lüks jipler.
Zengin kocaları almış vermiş jipleri.
Ne borusu?Hücüm borusu.
şu video çok iyiydi. yazdıkların hatırlattı.babamin bana araba surmeyi ogretmesi aklima geldi. dedigini yapiyorum begenmiyo. demedigi kalmamisti ya. arabayi suruyorum, yoldayiz, soyledikleri beni hem sinirlendiriyo hem duygulandiriyo. sinirden aglarken dayanamadim, arabayi surme esnasinda kapiyi acip inecektim. o derece manyak etti beni yorumlari. ya lanet olsun ya. begenmiyorsalar yanina oturmasinlar.
tip: ayrica araba surmeyi ailenizden ogrenmeyin.. ASLA.
Zengin kocalari almis vermis jipleri.Ne borusu?
Noluyo ya sabah sabah
şu video çok iyiydi. yazdıkların hatırlattı.
adamın her sözü muhteşem.
''lanet olsun niye taşların üzerine gidiyorsun ya sebebi neydi ki... yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin...'
şu video çok iyiydi. yazdıkların hatırlattı.
adamın her sözü muhteşem.
''lanet olsun niye taşların üzerine gidiyorsun ya sebebi neydi ki... yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin...'
adam bir yerde küfür ediyor ya. kasma bu kadar. gül geç.ya bu videoyu daha once gormustum. adam kufur ediyo. nasil her sozu muhtesem ya?![]()