Kadınların araba sürmesini beğenmeyen erkekler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ben bu konuda yorumsuz kalmak istiyorum. Çünkü kadınları her zaman haklı bulurum, ama bu konuda savunmak için elimde çok çok güçlü argümanlar olması lazım. üzgünüm kızlar.

Bu durumda kadınlar trafiğe hiç çıkmasın mı yoksa çok iyi sürücü olmayanlar elensin mi?:)
Yo hayır canım neden çıkmasın öyle bir şey yok. Olmamalı. Araba kullanamayanlar için ehliyet verilmesin. Kadın sürücülerin de bundan yana hemcinslerine yönelik şikayetleri var zaten.

Cinsiyetçilik değil olay. Olay buralara gelmemeli zaten.

Klişe.
Klişelerle anca dalga gecilir.

Kadınlar evde otursun ne işi var dışarda? Hadi çıktı araçla niye çıkıyorlar?

Hepsinin altında lüks jipler.
Zengin kocaları almış vermiş jipleri.

babamin bana araba surmeyi ogretmesi aklima geldi. dedigini yapiyorum begenmiyo. demedigi kalmamisti ya. arabayi suruyorum, yoldayiz, soyledikleri beni hem sinirlendiriyo hem duygulandiriyo. sinirden aglarken dayanamadim, arabayi surme esnasinda kapiyi acip inecektim. o derece manyak etti beni yorumlari. ya lanet olsun ya. begenmiyorsalar yanina oturmasinlar.

tip: ayrica araba surmeyi ailenizden ogrenmeyin.. ASLA.

boyleydik:
502yrv.jpg

babamin bana araba surmeyi ogretmesi aklima geldi. dedigini yapiyorum begenmiyo. demedigi kalmamisti ya. arabayi suruyorum, yoldayiz, soyledikleri beni hem sinirlendiriyo hem duygulandiriyo. sinirden aglarken dayanamadim, arabayi surme esnasinda kapiyi acip inecektim. o derece manyak etti beni yorumlari. ya lanet olsun ya. begenmiyorsalar yanina oturmasinlar.

tip: ayrica araba surmeyi ailenizden ogrenmeyin.. ASLA.
şu video çok iyiydi. yazdıkların hatırlattı.
adamın her sözü muhteşem.

''lanet olsun niye taşların üzerine gidiyorsun ya sebebi neydi ki... yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin...'

''lanet olsun niye taşların üzerine gidiyorsun ya sebebi neydi ki... yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin...'

ya bu videoyu daha once gormustum. adam kufur ediyo. nasil her sozu muhtesem ya? :emoji_unamused:

Ulan video izleyince kahkaha attım, adamın küfürleri çok harika.
Şu an o kız zehir gibi şoför olmuştur bence, adam harika bir eğitimci.

Şunu her izlediğimde ilk defa izliyormuşum gibi gülüyorum ya. Ajdnsjdn

Park yeri kavgasina cözüm.

refleksleri gerçekten zayıf ama hepsi için geçerli değil tabiki.
Bayanlar kötü araç kullanıyor diyenler ile 2. El araç alacağı zaman bayan sürücüden alalım temiz kullanmıştır diyen kişi aynı sanırım.

Ne bir bayandan ne de 30 yaş altı erkekten araba alınmaz. Bunlar arabanın anasını ağlatır. Biri bilinçsizce, diğeri bilinçli bir şekilde.

Geri