Kadınların araba sürmesini beğenmeyen erkekler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelde araba sürülen kadınlara söylenen şeyler

"sana ehliyet verenin varya"
"senin süreceğin arabayı ben"
"yavaş sürüyor ise kesin kadındır"
Park ederken "Bak bak şimdi duvara toslayacak"

Her haltı onlar iyi yapıyor tabiki. Kadınlar da çıldırmış geçen markete giderken yine bir kaza olmuş üzerine gittim. Kadın bagırıyordu artık adam ne dedi ise Sjsjsj

Hepsi değil genelleme yapmamalı bagırınca kaba davranılınca daha da ürküyorlar

Yurt dışından gelenler Burda araba süremiyor korkuyor.d

İyi kullananlar var ancak park edemeyenler de var ne yazık ki.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Orta kavşakta çok bekliyorsunuz
Sağ sol arpacık derken ardınızdaki neler diyor nelerr

can güvenliğimiz için trafikte kadın sürücü istemiyoruz.

Gerçekten %84.5 i sürmeyi bilmiyor oysa dünyanın en basit şeylerinden biridir araba kullanmak :\

Genel olarak kötü sürücüler ama erkeklerden daha dikkatli oldukları kesin. Direksiyona öyle bir sarılıyor ki kadınlar, insan kıskanıyor :)

Erkek ve kadın beyni arasında az da olsa bazı farklar vardır ve bu fark da anne karnındayken hormonlarla şekillenmektedir Hormonlar, bebeğin beyin gelişimini etkilediği gibi cinsiyet açısından da farklılıklar oluşturur ayrıca erkeklerin sol beyni, kadınlara göre daha zayıf gelişir çünkü yoğun Testosteron hormonuna maruz kalmaktadır. Kadınların trafikte zorluk yaşamasının ana sebebi ise trafik düzeninin erkek beynine göre tasarlanmış olmasıdır ve kadınlar bu sebeple zaman zaman zorluk yaşayabilirler.

Kadınların trafikte daha dikkatli olma sebebi de yine akışa yabancılık duymaları ve hata yapmak istememeleri ile alakalıdır. Bu sebeple de en çok kazayı erkek sürücüler yapar.

Son düzenleme:
Hemcinslerim benim gibi araba kullaniyorlarsa hak veriyorum. İstanbul ve Edirne yi arada bir birbirine katiyorum :D

Keşke fırsat vermeseydin Umay..

acemiysen kötüsündür. kadını erkeği yok. geliştirilebilir en iyisi olunabilir. 5 yaşında erkek çocuğunuza öğretmeye başlarsanız tabii iyi olurlar

Nevvet bazi aplalarim haric geneli biraz sinir ediyor trafikte.

Trafiğe çıkmadan sitede başlıyor benim sınavım. Kadın sürücünün güvenliğin kapısından çıkışı kanser ediyor. Çıkamıyorlar.
İş yerimle evimin arası 10 dak’lık bir mesafe. Geç kaldığım günler istisnasız bir kadının arkasında takılı kalıyorum.

Trafiğe çıkmadan sitede başlıyor benim sınavım. Kadın sürücünün güvenliğin kapısından çıkışı kanser ediyor. Çıkamıyorlar.
İş yerimle evimin arası 10 dak’lık bir mesafe. Geç kaldığım günler istisnasız bir kadının arkasında takılı kalıyorum.
Bu durumda kadınlar trafiğe hiç çıkmasın mı yoksa çok iyi sürücü olmayanlar elensin mi?:)

Geri