Kadınları itici yapan detaylar

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Yelda niye herşeyi üzerine alınıyorsun?
Benim daha öncede sitemlerim oldu bu durumda
o konuyada sadece sen yazmadın?
daha önceki yazıları görünce ceyran etti ve dile getirdim İTİCİ geliyor kardeşim?

Yelda niye herşeyi üzerine alınıyorsun?
Benim daha öncede sitemlerim oldu bu durumda
o konuyada sadece sen yazmadın?
daha önceki yazıları görünce ceyran etti ve dile getirdim İTİCİ geliyor kardeşim?

Yok be Klaus ilk defa bir yazının bana hitap ettiğini düşündüm o da geçen bu takıntımdan bahsettim diye.. :) Tesadüf demek ki pardon.

* ayak kıl köklerinin belli olması.
* ayak bilek çevresindeki kirin belli olması*

Bugün bir iki arkadaş toplanmış bir gruba denk geldim
Kızın biri sürekli konuşuyor ve kendi 3 yıllık ilişkisini övüyordu
Erkeklerden tık ses yok sadece dinliyorlar
Sonunda kız çok alakasız bir soru sordu yanındaki çocuğa?
- Gecenin bir vakti Merve seni niye aramıştı ki, hayır bir de bana çok heyecanlı olduğunu farklı duygular hissettiğini anlat anlat bitiremedi??
çocuk afalladı ve ha yok ya dedi…….

ilişkisi olan kadınların çene düşüklüğü bana itici geliyor

Bugün bir iki arkadaş toplanmış bir gruba denk geldim
Kızın biri sürekli konuşuyor ve kendi 3 yıllık ilişkisini övüyordu
Erkeklerden tık ses yok sadece dinliyorlar
Sonunda kız çok alakasız bir soru sordu yanındaki çocuğa?
- Gecenin bir vakti Merve seni niye aramıştı ki, hayır bir de bana çok heyecanlı olduğunu farklı duygular hissettiğini anlat anlat bitiremedi??
çocuk afalladı ve ha yok ya dedi…….

ilişkisi olan kadınların çene düşüklüğü bana itici geliyor
İtici kadınların hepsi hesna' ile uğraşır diye bir slogan atsam onlar banada sarar mı acaba ahahaha

Seni onlara yem edemem
Lütfen uzak dur benden, YorS……..
Üzerlerinden geçtiğimiz kişiler seninle beslenip güçlenmeye çalışıyor.. et et bişi olmaz.. gerçi bir iki kişi gördüm ama arkası kalabalıktır olsun... Şehit yada gazi gideriz dikine niyazi olayına döneriz ahaha asdfsaf

Üzerlerinden geçtiğimiz kişiler seninle beslenip güçlenmeye çalışıyor.. et et bişi olmaz.. gerçi bir iki kişi gördüm ama arkası kalabalıktır olsun... Şehit yada gazi gideriz dikine niyazi olayına döneriz ahaha asdfsaf

kimleri gördün diye soracağım ama
takipte edemiyorum artık
amip gibiler .d
olsun, ben seni yine de kendi davalarıma karıştırmam
Kardeşlik bunu gerektirir…….

kimleri gördün diye soracağım ama
takipte edemiyorum artık
amip gibiler .d
olsun, ben seni yine de kendi davalarıma karıştırmam
Kardeşlik bunu gerektirir…….
jsdhjfkshdjkf

Artık bunları dedim ya karıştık bile.. gör bak siteler arası laf sokmaları dsfsdfg

Daha etkileyici oluyor…….
Hazır hissediyorsun kendini …..
Herkes ayağını denk alsın filan…….
Zafer kazananındır…..
Yav deme öyle... bir şiir ile 20 yıl duran kişiler tanıyorum.. biz böyle şeyleri çok severiz .. ver mehteri ver ver sonra gönder gitsin alla alla alla .. beka meselesi o kızları geberticem sdfgdsfgfdg

Kadin erkek farketmiyor surekli kendini anlatan insani hic sevmiyorum ya. Ama bak surekli. Ben soyleyim ben boyleyim hayatim soyle ailem boyle sevgilim oyle kocam boyle arkadasim isim gucum of fenalik basiyor. Gecen hastanede enerji ve reiki zimbirtisi ile ugrasan bi abla ile tanistim. Ay bir basladi kendini anlatmaya. Bak var olan tum enerjimi aldi. Bir de tedavi edecegini iddia ediyordu. Kiz sen beni hasta ettin ne tedavisi. Babam icerde bayildi sanirim deyip kactim hemen.

her konuda bir anısı ya da fikri olup vir vir vir sürekli konuşan modelleri baya itici.

o burun yüksek irtifalarda öyle geziniyor ki sanırsın ulaşılamaz padişah kızı

Geri