Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş sen kesin benden nefret ederdin o zaman :d Dün 3 kişi oturduk 220tl hesabı tek başıma ödedim yanımdakı arkadaşım çıldırdı sinirdenYanımda hesap ödemesi….
Severiz biz Aze ile kim ne derse desin Findik@yoSun ne diyor bu
başkasının yanında hesap ödemesi.Yanımda hesap ödemesi….
Başkasının yanına gitmesi .(başkasının yanında hesap ödemesi.
niye cıldırdı ya anasına mı sövdün sanki:dKardeş sen kesin benden nefret ederdin o zaman :d Dün 3 kişi oturduk 220tl hesabı tek başıma ödedim yanımdakı arkadaşım çıldırdı sinirden![]()
Benim doğum günümdü ya, o bişeyler yapsın istedi ben ise utanırım birisi para ödediğinde. Gittim ödedim çok kızdı. Bir de Azeri erkekler kadını aşağı yerde görür. Kadın erkeğin yanında çaresiz bir varlıktır. Kadın hesap ödeyemez, kadın evliyse çalışamaz, kadına tokat atsan da sana laf söyleyemez, kadın restorantta oturamaz vs.niye cıldırdı ya anasına mı sövdün sanki:d
o zaman cıldırmaya devam edebilir iyi yapmıssın.dBenim doğum günümdü ya, o bişeyler yapsın istedi ben ise utanırım birisi para ödediğinde. Gittim ödedim çok kızdı. Bir de Azeri erkekler kadını aşağı yerde görür. Kadın erkeğin yanında çaresiz bir varlıktır. Kadın hesap ödeyemez, kadın evliyse çalışamaz, kadına tokat atsan da sana laf söyleyemez, kadın restorantta oturamaz vs.![]()
Hemen ornek verelim forumdan hemen!beyin fukarası kıl kuyruk tipleri şımartmaları da pek ala girebilir bu listeye. yapmayın, yapanları da uyarın.
forumumuzda barınamaz böyleleri juju, lütfen?!Hemen ornek verelim forumdan hemen!