Cok kotu bi R oldu bu..forumumuzda barınamaz böyleleri juju, lütfen?!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok kotu bi R oldu bu..forumumuzda barınamaz böyleleri juju, lütfen?!
horoz çizip altına horoz yazmanın anlamı yok ki, ben söyledim sen anla işte.pCok kotu bi R oldu bu..
Valla ben anlamadim kim? Kimse de anlamamistir.. off hic guzel kaos cikaramiyorsunuz.. en iyisi @Hatem e satasmak..horoz çizip altına horoz yazmanın anlamı yok ki, ben söyledim sen anla işte.p
forumdan birileri olduğuna bu kadar eminsin ama kimler olabileceğini hiç anlamadın, evet be juju.. herkes cin olmuş..Valla ben anlamadim kim? Kimse de anlamamistir.. off hic guzel kaos cikaramiyorsunuz.. en iyisi @Hatem e satasmak..
Benim icin tum avukatlari yerden yere vurman.. uzdun bizi.Avukat olması yeter de artmaz mı?
E sen dedin forumda diye demedin mi??.. yine ben suclu oldum arkadas. Herkes birer x oldu. Ne olsa beni sucluyorlar..forumdan birileri olduğuna bu kadar eminsin ama kimler olabileceğini hiç anlamadın, evet be juju.. herkes cin olmuş..
forumda olmaz öylesi dediğimde r yaptın diyecek kadar emindin. bak döndü dolaştı avukatlara patladı mevzu..E sen dedin forumda diye demedin mi??.. yine ben suclu oldum arkadas. Herkes birer x oldu. Ne olsa beni sucluyorlar..
Tamam yine beni banlasinlar tamam..forumda olmaz öylesi dediğimde r yaptın diyecek kadar emindin. bak döndü dolaştı avukatlara patladı mevzu..
Çok iyi türkçe konuştuklarını sanan
her cümleyi pusuda takip edip o cümle öyle yazılmaz böyle yazılır gibisinden edebiyat parçalayanlar omg
off bide çok büyük bir dertmiş gibi anlatmaları yokmu BİTERSİN