mad?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dunya yansa Bahtinin umrunda olur mu kekem? Ne biliyim ben utanmaz terbiyesizin tekiyim. Gercekleri yaziyoruz niye yer yerinden oynasin yahu.aman bahtiyar bey neler soyluyosunuz oyle yer yerinden oynamasin sonra
sn. lefty sizi konu sahibinin söylevlerine birebir katılıyor ama bir çıkış yolu da arıyor olarak gördüm.Hayatında tek bir kadınla doğru düzgün iletişimi olmayan erkeklerin, bu konuda mantıklı analiz yapabileceğini sanmıyorum.
Konu sahibinin yazdıklarına katılmıyorum çünkü konuyu kendi yaşadıkları ve şahit oldukları üzerinden ele almış veyahut ona kötü davranan kadınlara olan kinini aktarmış bir şekilde, bu sebeple de detaylı görüş yazmaya gerek duymadım.sn. lefty sizi konu sahibinin söylevlerine birebir katılıyor ama bir çıkış yolu da arıyor olarak gördüm.
Kesinlikle oyle. Yasanmisliklari bir kenara atip ortak dusunceleri sunacak insan az. Buna kendimi de dahil ediyorum. Ben yine kisa tuttum acikcasi. Yoksa yazsam sanirim ban yemeye kadar gidebilirim.Konu sahibinin yazdıklarına katılmıyorum çünkü konuyu kendi yaşadıkları ve şahit oldukları üzerinden ele almış veyahut ona kötü davranan kadınlara olan kinini aktarmış bir şekilde, bu sebeple de detaylı görüş yazmaya gerek duymadım.