Kadınları itici yapan detaylar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
itici buldukları kadınların kuyruğunda dolanan erkeklere yüz veren kadınlar çok itici... tekerleme yazdım... üf.

Vegan kadınlar bir miktar ürkütüyor.

bide şu zengin erkek avcıları yokmu aman aman.
tipinde meymenet yk zengin erkek ariyor bu doğa anaya bir hakarettir

Son düzenleme:
Hesap ödemeden cafeden dışarı çıkmaları.
Bari gel kasaya orda bekle Allahsız belki kartımın çipi bozulmuş okumayacak ya da limit bitmiş.

Ay bide hesap mı ödesinler 2 kıçı kırık çay tatlı yiyorsunuz sjsjjcdg

kadınların
slm nbr demesi yetiyor
karma debelensin dursun

Cocuklu olup bekar erkeklerle sevgili olmalari mesela. Ne kadar itici ama degil mi? Otur cocuguna bak yavrum sen.(:

aman bahtiyar bey neler soyluyosunuz oyle yer yerinden oynamasin sonra

Hayatında tek bir kadınla doğru düzgün iletişimi olmayan erkeklerin, bu konuda mantıklı analiz yapabileceğini sanmıyorum.
sn. lefty sizi konu sahibinin söylevlerine birebir katılıyor ama bir çıkış yolu da arıyor olarak gördüm.

sn. lefty sizi konu sahibinin söylevlerine birebir katılıyor ama bir çıkış yolu da arıyor olarak gördüm.
Konu sahibinin yazdıklarına katılmıyorum çünkü konuyu kendi yaşadıkları ve şahit oldukları üzerinden ele almış veyahut ona kötü davranan kadınlara olan kinini aktarmış bir şekilde, bu sebeple de detaylı görüş yazmaya gerek duymadım.

Konu sahibinin yazdıklarına katılmıyorum çünkü konuyu kendi yaşadıkları ve şahit oldukları üzerinden ele almış veyahut ona kötü davranan kadınlara olan kinini aktarmış bir şekilde, bu sebeple de detaylı görüş yazmaya gerek duymadım.
Kesinlikle oyle. Yasanmisliklari bir kenara atip ortak dusunceleri sunacak insan az. Buna kendimi de dahil ediyorum. Ben yine kisa tuttum acikcasi. Yoksa yazsam sanirim ban yemeye kadar gidebilirim.

he anam he bana kötü davranan kadinlara kinimden bu konuyu açtım he he
maddeler halinde saydigim seyler bana itici gelmiyor aslinda he anam heeeeeee

Geri