kadınlarda kelebek dövmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
üst bacak baldırda var isee sıkıntılı bir anlam taşıyormuş

Yapmayın .
Cok kadin da var cok da yakısiyor. Bir dovmeyle ya da sacmasapan bir detayla yaftalamayin kadinlari.
"Calmayin kimsenin kapisini ,calarlar kapinizi "

Kırmızılı kelebek dövmesi..

Bu erkoların aklı da hep o tarafa çalışıyor. Kazara yaptırmış olsan yedin damgayı…

kelebekle ne alakası var ya, ilk kez duydum bunu da

Bu erkoların aklı da hep o tarafa çalışıyor. Kazara yaptırmış olsan yedin damgayı…
Ya konuyu açıp “öyle deniyor” diyen bir kadın, fikir yürütenlerin %60’ı kadın ama yine erkolar suçlu hajdjdjdjd resmen nefret ediyor resmen ya sjsjdjkd

Gençler bazı şeyler bazı zamanlarda popülerdi ve dahi bi takım farklı anlamları vardı. Örneğin düşük bel pantolon olayının da Amerikan hapishanelerinde 1900’lü yıllarda (sanırım) “gece için hazırım” anlamında bir gizli şifre olduğu da konuşuluyor. Kelebek dövmesinin de belli bir yere, oran ve tarzda yaptırıldığında bi takım anlamlara geldiği rivayet edilirdi. Size bizzat Türkmen bir personelimizden duyduğumu da aktarayım; yaşlı Türkmen kadınları kıl/tüy/bıyık almazmış mesela çünkü onu o coğrafyada sadece hayat kadınlarının yaptıklarına inanırlarmış. Bütün Türkmenistan’da bu adet olmayabilir tabii. Bunlar hep rivayet yani.

Benim bu konulardaki düşüncem; kimseye bi şeyler ispat etmek zorunda değiliz. Hoşuma gidiyordur kelebek dövdürürüm fiçığduma, canım ister düşük bel takarım gıçıma. KİME NEEEĞĞĞ

Ya konuyu açıp “öyle deniyor” diyen bir kadın, fikir yürütenlerin %60’ı kadın ama yine erkolar suçlu hajdjdjdjd resmen nefret ediyor resmen ya sjsjdjkd

Gençler bazı şeyler bazı zamanlarda popülerdi ve dahi bi takım farklı anlamları vardı. Örneğin düşük bel pantolon olayının da Amerikan hapishanelerinde 1900’lü yıllarda (sanırım) “gece için hazırım” anlamında bir gizli şifre olduğu da konuşuluyor. Kelebek dövmesinin de belli bir yere, oran ve tarzda yaptırıldığında bi takım anlamlara geldiği rivayet edilirdi. Size bizzat Türkmen bir personelimizden duyduğumu da aktarayım; yaşlı Türkmen kadınları kıl/tüy/bıyık almazmış mesela çünkü onu o coğrafyada sadece hayat kadınlarının yaptıklarına inanırlarmış. Bütün Türkmenistan’da bu adet olmayabilir tabii. Bunlar hep rivayet yani.

Benim bu konulardaki düşüncem; kimseye bi şeyler ispat etmek zorunda değiliz. Hoşuma gidiyordur kelebek dövdürürüm fiçığduma, canım ister düşük bel takarım gıçıma. KİME NEEEĞĞĞ
Valla ben erkolardan duydum. Ondan. Bışuna kapatılın istemiyoz… ıfjkkf

Valla ben erkolardan duydum. Ondan. Bışuna kapatılın istemiyoz… ıfjkkf
Hangi yildan itibaren kapatilsin istiyonuz mesela.
Babalarimiz , dedelerimiz falan da dahil mi? Yoksa belirli bir erkek kismini mi? Kastediyorsunuz , mesela 2002-2010 lular mi? 1990lilar mi? 88liler mi? 80liler mi? Nedir allasen bu isin asli.
Akdjdnjdjdjd , kadinlar cephesinde var mi karar verilmis bir erkek kategorisi?

Hangi yildan itibaren kapatilsin istiyonuz mesela.
Babalarimiz , dedelerimiz falan da dahil mi? Yoksa belirli bir erkek kismini mi? Kastediyorsunuz , mesela 2002-2010 lular mi? 1990lilar mi? 88liler mi? 80liler mi? Nedir allasen bu isin asli.
Akdjdnjdjdjd , kadinlar cephesinde var mi karar verilmis bir erkek kategorisi?
Ya takılıyorum ben. ciddi değilim jfjfjfj

Ne saçma bi bağdaştırma ya. Güzelim kelebekleri alet etmeyin şöyle mevzulara karşim.

Bundan sonra ilk buluşmada ilk soracağım soru: Kelebek dövmen var mı? olacak.

Anket yapsalar en güzel dövme figürü Kelebek çıkacaktır emin olun.
Adını okuyunca huzur kaplıyor

Dunya guzeli olsa bile max meraba meraba.
Ozellikle ayakta bacakta sirtta kelebek deil farkli bir dovme varsada max meraba meraba

Ben de muhteşem kar beyazı tenime üzgün bir batırfıriy yaptırmak istiyorum,

bu,
izledim" dövmesidir.

Pokemon'u izledim ve bu bölüme çok üzüldüm dövmesi.

AHHHHHHHH YİNE O 9 YAŞIMDAYMIŞÇASINA yandı yüreğim yandı, ah, ne masum.

Vedalar doğru değil.

Geri