ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Heisenberg bu senin uzmanlık alanındır sormana gerek yoktu asdfg
estafurullah hacım belki forumda kelebek dövmesi olan vardır diye şey ettim asdfgbrocum her şey her yerde söylenmez ben bu aralar fena ai lere taktım bazen oturup uzun uzun saçma sapan sorular soruyor muhabbet ediyorum :d
uzmanlık alanın derken kelebek dövmem var gibi bir vibe veriyorsun insalara :d
estafurullah hacım belki forumda kelebek dövmesi olan vardır diye şey ettim asdfg
Anlamını çözemedim deyip bir sayfa yazman kopardı..anlamı niye öyle gitmiş çözemediğim bir durum.
özellikle bazı incel erkeklerin belirttiği anlam dışında biraz carpe diem olayına çıkıyor gibi kelebek ya hani bir gün fln...
saf mısın ya.. Ben öyle diyenler neden diyor onu anlamadım deyip kelebek dövmesinin asıl anlamını yazdımAnlamını çözemedim deyip bir sayfa yazman kopardı..
Çalışıyorum, yoğunum.. senin gibi müdür değilim bu.saf mısın ya.. Ben öyle diyenler neden diyor onu anlamadım deyip kelebek dövmesinin asıl anlamını yazdım
üfff laf sokmak için laf atman nasıl belli... bi de kopardı yazmış ergene bak... yok bağırttı