ibadeath
Elmas Üye
Yok hayır Sanem i denemek için yazdım da yine şaşırtmadıNe diyon, neyin kafasını yaşıyon. Zemzem suyumu çarptı az iç![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hayır Sanem i denemek için yazdım da yine şaşırtmadıNe diyon, neyin kafasını yaşıyon. Zemzem suyumu çarptı az iç![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yok hayır Sanem i denemek için yazdım da yine şaşırtmadı
Alkışşşşşş"Kadınların, iş dünyasında daha fazla rol alması ile beraber başarı oranı katlanıyor ve doğal olarak da çoğu erkek eleniyor." gibi bir anlamda söylenmiş sanki ve mantıklı bence de...
Açarsam ne yaparsın?Türk toplumunda kadında erkekte eşit demeyi biliyorsanız bundan gocunmayacaksınız ! Bağnaz düşüncelere diğer konularda karşı çıkıp buraya gelip kadınlar hakkımızı elimizden alıyorlar gibi saçma sapan cinsiyetci konular açmayacaksınız. İş konusunda birçok erkekten daha disiplinli ve düzenli çalıştığımız için tercih ediliyoruz deli gibi alınteri akıtıp, emek verdiğimiz için seçiliyoruz. Bu konulara belaltı bakmaktan vazgeçin artık...
Çok Korktum.....Açarsam ne yaparsın?
Dua et sarışınsın yoksa görürdün gününü.Çok Korktum.....
Kaçtım!
ben faiz yiyom valaag cok eglenceli muthis bir duyqu. ehueuehe