Kadınlar yüzünden Erkekler işsiz kaldı!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Yapılan araştırmalara göre Türkiye de Kadınların iş hayatında son dönemlerde fazlasıyla yer almasından dolayı Erkekler işsiz kaldı!

başlıkları böyle açmayacaksın çakma gakkoş...
forumda erkekleri işsiz bırakabilecek kadın üyeler diye açacaksın, hiç işi bilmiyor ya hiç...

Bak şimdi. Bana nasıl bir hüzün çöktü. E ben o zaman yarın istifa edeyim diyecektim neyse ki işsiz olduğum aklıma geldi. Yerimi alan erkeğin abv!

Ne kadınlar gördüm erkekleri işsiz bıraktılar...

Benim işi yapacak kadın varsa seve seve yerimi bırakırım..

Boş oturan kadınlar dedikodu yapar. Çalışsınlar, paranın nasıl kazanıldığını anlasınlar:) diyecektim, son anda vaz geçtim.

Bu erkekleri de anlamak ne zorlasti calisan kadinla evlenmek istiyorlar bu seferde calisan kadinlar yuzunden issiz kaldik diye sikayet ediyorlar. Kuzum harbi siz ne istiyorsunuz ?

Bu erkekleri de anlamak ne zorlasti calisan kadinla evlenmek istiyorlar bu seferde calisan kadinlar yuzunden issiz kaldik diye sikayet ediyorlar. Kuzum harbi siz ne istiyorsunuz ?

Ben çalışan kadınla evlenmek istiyom diye belirtmedim. :D

Benim tek şartım sarışın olsun. Gerisi önemli değil çalışır mı ev de mi oturur eşime kalmış

Ben çalışan kadınla evlenmek istiyom diye belirtmedim. :D

Benim tek şartım sarışın olsun. Gerisi önemli değil çalışır mı ev de mi oturur eşime kalmış
Bende seni kast etmemistim ustune neden alindin ki :) hem Turkiye de gercek sarisini zor bulursun :)

climax'a özendim , nasıl yapılıyor diye denedim sadece .O

Bende seni kast etmemistim ustune neden alindin ki :) hem Turkiye de gercek sarisini zor bulursun :)

Bu seferde ben üstüme alınayım dedim hep sen mi alınacan :) ( 2 konuyu ben açtım ondan alındım galiba )

Var var çok var. Bulacam onları :)

Bu söylemde bulunanlar, vasıfsız meslek sahibi olmayan kişiler.

Birde kafası 700-800 lü yıllardan kalma. :)

Geri