Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Istemez.. yani yaş ilerleyince.. neyin ne olduğunu görüyosun
Kociş kıtlığı var gibi ya.... yani kafamıza göre olanından, öyle nefes alana gidecek değiliz dimi çiçeğim... shsjsne yani
Kocişten vaz mı geçiyoruz….
daha çifte düğün yapacaktık
Erkekler icinde gecerli ayni seyler, nefes alsin yeter moduna geciyorlar yaslari ilerledikce..Kadınların yaş ilerleyince elden ayaktan düşerler her erkeğe bakarlar
Hadi inşallahhh.. hakkımız tabii
Yoo ben çıtır isterimErkekler icinde gecerli ayni seyler, nefes alsin yeter moduna geciyorlar yaslari ilerledikce..
Sen citir misin da citir istiyorsun?Yoo ben çıtır isterim
İncindimSen citir misin da citir istiyorsun?
Kiyamam, bilmiyordum cit kirildim oldugunu...İncindim
Ben balık burcuyum hemen kırılırım. Dikkatli konuşun o yüzden benimle.Kiyamam, bilmiyordum cit kirildim oldugunu...
Sarisin olsun, citir olsun baska istedigin ozellikler var mi siparis verelim sana ozel
Ben balık burcuyum hemen kırılırım. Dikkatli konuşun o yüzden benimle.
Ha bi de saçları kıvırcık olsun ya da kahküllü olsun.
Önceki yorumumda da belirttiğim üzere, bu tarz genellemeler her zaman için yanlış sonuç vereceği için kişinin yapacağı seçimlerin yaştan daha çok sahip olduğu karakter ve yaşam koşulları ile ilgisi vardır.Kadınların ya da erkeklerin seçimlerinde yaşın etkisi olsa da asıl belirleyici faktör her zaman için koşullardır ve geçmiş döneme ait birikimler seçimlerini doğrudan etkiler.
Genelleme yapılması mümkün olmayan bir konu olmakla beraber, yaş ilerledikçe elbette daha seçici ve detaycı davranıyorlar.