Kadınlar yaş ilerledikçe nasıl erkekleri ister?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kadınların ya da erkeklerin seçimlerinde yaşın etkisi olsa da asıl belirleyici faktör her zaman için koşullardır ve geçmiş döneme ait birikimler seçimlerini doğrudan etkiler.

Genelleme yapılması mümkün olmayan bir konu olmakla beraber, yaş ilerledikçe elbette daha seçici ve detaycı davranıyorlar.

Yaş ilerledikçe daha da seçici oluyosun ne her isteyene gitmesi ya saçmalamayın
Hangi kadın evet doğru söylüyorsun haklısın der zaten buna ? :D Bırakında büyükler ve karşı cinsleriniz yorumlasın.. Dışarıdan görünen budur yani.. sizin nasıl gördüğünüzün pek önemi yok... Mesela hiç evlenmeyeceğim diyen bir kişi dışardan görene bakana göre evde kalmıştır.. İnsanlar sizin evlenmeme kararı verdiğinizi ne bilsin.. misal veriyorum..

Hangi kadın evet doğru söylüyorsun haklısın der zaten buna ? :D Bırakında büyükler ve karşı cinsleriniz yorumlasın.. Dışarıdan görünen budur yani.. sizin nasıl gördüğünüzün pek önemi yok... Mesela hiç evlenmeyeceğim diyen bir kişi dışardan görene bakana göre evde kalmıştır.. İnsanlar sizin evlenmeme kararı verdiğinizi ne bilsin.. misal veriyorum..
Hadi diyelim evde kaldı, bundan sanane?? Seni ne ilgilendiriyor
Ki herkeste evlenmek zorunda değil. Evlenmek bir tercihse evlenmemekte öyle. Bir şeylere saygı göstermek bu kadar zor olmamalı. Yada beni ne ilgilendirir demek falan zor değil bence.
Ben senin için veya bir başkası için yaşamıyorum. Ne düşünürsen düşün umrumda olmaz. Ve yerini de bil bi zahmet

Hadi diyelim evde kaldı, bundan sanane?? Seni ne ilgilendiriyor
Ki herkeste evlenmek zorunda değil. Evlenmek bir tercihse evlenmemekte öyle. Bir şeylere saygı göstermek bu kadar zor olmamalı. Yada beni ne ilgilendirir demek falan zor değil bence.
Ben senin için veya bir başkası için yaşamıyorum. Ne düşünürsen düşün umrumda olmaz. Ve yerini de bil bi zahmet
Sen bu yorumu bana neden yapıyorsun'ki bundan sanane diye ? Hayır konunun benimle alakası ne ? Sana dokunan kısımı ne ? Onu anlayamadım.. Dedim ya sen kadınsın bu konu seninle tartışılmaz..

Şu sizi alıntıladığım kısımı bir daha okuyun burdaki misal neden bana geldide sanane oldu gerçekten onu bağdaştıramadım.. yanlış bir'şey'mi söyledim :D

Sizin benim alıntılama'mı doğru anlamadığınızı düşündüm şuan...

Son düzenleme:
Belli bir eşikten sonra ruhunu dinginleştirecek, severken yorulmayacağın, kendini sığınaklı bir limanda hissedeceğin birini arıyorsun. Karmaşa, kaos, akıl ve niyet okuma istemiyorsun.

Yaş ilerledikçe erkeği komple istemiyorlar sanki ,s

aslında hayat ve günlük rutinler insanı o kadar yoruyor ki bir zaman sonra insan sohbetiyle, enerjisiyle, sözleriyle kendisini iyileştirecek bireyler arıyor.
kadınlar için de bunlar geçerli ancak onları biraz daha farklı olarak, korumacı içgüdüsüne sahip erkekleri de isteyebiliyorlar

Kadınla ilgili olan konuyu kadın konuşmayacak. Ay saçmalığın böylesi
Erkekler kulaktan dolma konuşsun aynen devam

Yaşım 29 ama genelde 32-33+ yaş üzeri hatunlarla daha iyi anlaşıyorum. Yaşıtım veya benden küçük hatunlarla değil anlaşmak muhabbet edemiyorum ya hu.:D (Şu an)

Bahti kesinlikle ole
Bnden 3 4 belki 5 yas buyuk biriyle sefgili olurum ins. S hdjdjdn

Yaşımı baz alarak: akıllı olgun ve neşeli benden yaşça büyük
diğerleriyle uğraşamam

36’da büyüktür….
Aklı selim ergen değilse….

erkeğin kadını daha çok sevdiği bir ilişki isteyebilir. çünkü yürüyen ilişki bence budur..
(şu an farkettim biraz uydurmuşum. üzerine düşünmemiştim.)

Geri