Stockholm Sendromu
Elmas Üye
hava soğuk kesme, üşürsün. yaza bakarız duruma göre. sdklsdf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konuda ben de şaşkınım. mesela Melodram'ın söylediği "bebeksi erkekler" sınıfına dahilim, bu durumda sakallarımı kesebilirim ama aynı zamanda Stockholm Sendromu'nun belirttiği sakalın yakıştığı "birçok" erkek grubuna da dahilim, yani kesmesem de olur. e Hilal mesele kılda tüyde değil diyerek olaya bambaşka bir noktadan yaklaşarak boy diyor, rabbim boy pos vermiş o da tamam.
şimdi sakalları kesiyor muyum? kesmiyor muyum? erkek olmak çok zor.....
boy gerçekten çok önemli. bulunduğum bölgeden kaynaklı sanırım bu da. sldfjsdkflj
bu konuda ben de şaşkınım. mesela Melodram'ın söylediği "bebeksi erkekler" sınıfına dahilim, bu durumda sakallarımı kesebilirim ama aynı zamanda Stockholm Sendromu'nun belirttiği sakalın yakıştığı "birçok" erkek grubuna da dahilim, yani kesmesem de olur. e Hilal mesele kılda tüyde değil diyerek olaya bambaşka bir noktadan yaklaşarak boy diyor, rabbim boy pos vermiş o da tamam.
hava soğuk kesme, üşürsün. yaza bakarız duruma göre. sdklsdf
yüzünün yarısını (sakalı) kesip foti atarsan sağlıklı bi karar veririz. diy mi stock..
Enchanting senin bu konuda ne işin var Büş? :anla:
bebeğim sen ne yapsan yakışacağı için sıkıntı yok ama işte malzemesi sağlam olmayanlar olunca biz kararsız gibi duruyoruz, oysa tamamen sizi düşündüğümüzden.
herkes senin kadar şanslı değil maalesef, haksız rekabetsin![]()

Sen Allah'ın bir lütfu olduğun için kızların nasıl olması gerektiğine karar vermelisin diye düşünüyorum.
kimlik arayışındayım başak…. bacınız büş olarak mı yoksa enchi olarak mı daha çok sükse yapacağım karar vermeye çalışıyorum asdfdf Simeranya tarafından yılın en güzeline yazılmadan önce kararımı vermiştim ama şimdi bir kez daha düşünüyorum...
Mütüş bir önerim var. Bacımız enchi olarak kal??
Hamile depresyonunu atlatmış olabilirim ama daha lohusa depresyonum var. Daha ilerde çocuğun diş çıkarma dönemi olacak, ergenliği olacak. Evlendi diye ağlayacağımız duygusal bunalımlarımız olacak. Hazır değiliz gerçekle yüzleşmeye anlıyor musun ench?
yani sonuçta müthiş bir yay burcu insanı olarak tabii ki tüm bunların üstesinden tek başıma da gelebilirim ama grubun diğer üyelerinden de bu konuda yardım alamaz mıyız ya? alırız bence. almalıyız. sdfadsfdsf
Konuya havalı bir şeyler yazayım dedim, yorumu görünce vazgeçtim. Teşekkürler canım.Ortalık Can Yaman kılıklı goril adamlarla doldu ya.
Sakalla ilgili özlü sözler enter. AnznsjKonuya havalı bir şeyler yazayım dedim, yorumu görünce vazgeçtim. Teşekkürler canım.