Kadınlar Nereden Öpülmek İster?

Konu sahibi son olarak 2420 gün önce görüldü
Öpüşmekten değilde, öpüşmemekten hoşlanırlar sanıyorum.
“Öyle öperlerdi birbirlerini ki, birbirlerini öpmeye cesaret edemezlerdi” ahmedi hani

onunla ben hep sevişecek gibi baktık birbirimize. bir kez öpüşebilseydik dünyayı solduracaktık

ismet özel.

bunlar şiirden de anlamaz aman.

Ya o degil de kadinlara sorulan konularin yarisindan coguna erkekler cevap yaziyor
Bi halt bildiginiz yok, hala konusuyorsunuz ayip oluyor :d

Esekherif bey konuya çok hakim. Irc'de takıldığı süre zarfında çok yusuflar ay pardon kadınlar öpmüştür o. :D

Kadını başından öpün güven verir sevildiğinden emin olur. dudaktan öpmekten daha bir güzel, daha samimi ve şirin sanki. daha bir içten.

Esekherif bey konuya çok hakim. Irc'de takıldığı süre zarfında çok yusuflar ay pardon kadınlar öpmüştür o. :D

Al işte esekherif bomban patladı! Yine baskın yemişsin :) sana dedim benimle uğraşma seni buluruz! Hüseyin beni arıyor hâlâ abiciğim. Forumda senden başka İsmet Özel den şiir yazan da gördüm ya daha ölmem.:2505772kfmtf9dxxr:

.
ba0978eb581034583a9ba7b8e410a3a1.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al işte esekherif bomban patladı! Yine baskın yemişsin :) sana dedim benimle uğraşma seni buluruz! Hüseyin beni arıyor hâlâ abiciğim. Forumda senden başka İsmet Özel den şiir yazan da gördüm ya daha ölmem.:2505772kfmtf9dxxr:

Ben kendisinin alo seksi bayan var mı hattında çalıştığını biliyorum sadece o kadar. He birde Yusuf ile olan +18 sohbetini.
Size Hüseyin olan denk gelmiş ama.

Ben kendisinin alo seksi bayan var mı hattında çalıştığını biliyorum sadece o kadar. He birde Yusuf ile olan h+18 sohbetini.

Hanfendisi eşek bey AKP li bilgin olsun, bence iki alıntı eşek bey için fazla diye düşünüyorum. Sonra şımarık oluyor. Kendisi çikolata imalatçısı olduğunu söyler, sakın inanma lütfen.

Hanfendisi eşek bey AKP li bilgin olsun, bence iki alıntı eşek bey için fazla diye düşünüyorum. Sonra şımarık oluyor. Kendisi çikolata imalatçısı olduğunu söyler, sakın inanma lütfen.

O çikolata üretiyorsa bende onun üretim yapabilmesi için ülkeyi ayakta tutuyorum. Daha ne yapayım?

O çikolata üretiyorsa bende onun üretim yapabilmesi için ülkeyi ayakta tutuyorum. Daha ne yapayım?

Eşek bey ile konuşmamak bu ülke için yapılacak en faydalı şey Hüma hanım.

kenetlenen dudaklar diyor
aşkın simgesi diyor

Geri