Kadınlar Nereden Öpülmek İster?

Konu sahibi son olarak 2421 gün önce görüldü

Hüseyin mi korkuttu sizi? Ondan mı konuşmayın diyorsunuz? Tehdit ediliyorsanız lütfen haber veriniz.

İyi bir gözlemci ve konuya hakim olmanı tebrik ederim. Hüseyin o kadar başı dönmüş durumda bana geldi ki, nicki tersten okuyup "nur" hanım diye girdi olaya. Hüma hanım çok iyi dövüş teknikleri biliyorum, kesinlikle kimse beni tehtid edemez. Olursa sana bilgi vereceğim kesinlikle.

siLex konuya kulak memesi yazmis mi diye bakmaya geldim ama yazmamis hayret : )

Avuç içleri ve bilek içleri .

Öpmeyideseverim.

.
ba0978eb581034583a9ba7b8e410a3a1.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne kadar mıde bulandırıcı bır goruntu boyle :ney:

Güzin abla reload.

Allah seni bildigi gibi yapsin ya.... gözüm kör oldu.:teh:

Bu tarz konularla kadınlar rencide edilmemeli ve forumun kalitesi düşürülmemeli kadının bireyselliğine, zekasına, mantığına değilde, dişiliğini hitap edilen konuların açılmaması dileğiyle.. @X Ocean Adem siLex

Son düzenleme:
Bu tarz konularla kadınlar rencide edilmemeli ve forumun kalitesi düşürülmemeli kadının bireyselliğine, zekasına, mantığına değilde, dişiliğini hitap edilen konuların açılmaması dileğiyle.. @X @oceon Adem siLex

Çok severler kadınların boyunu posunu memelerinin iriligini orasını burasını konuşmayı işin ilginç yanı kadın üyelerinde bunlara prim vermesi
Şüheda bi kahve

Bu tarz konularla kadınlar rencide edilmemeli ve forumun kalitesi düşürülmemeli kadının bireyselliğine, zekasına, mantığına değilde, dişiliğini hitap edilen konuların açılmaması dileğiyle.. @X Ocean Adem siLex

daha önce de bir mesajımda belirtmiştim bunlar hep libidosu tavan yapmış şahısların tek elle açtığı başlıklar. forumların birleşiminden önce 2016 yılında açılmış bu başlık. bu tür konuların akıbetinin ne olacağı konusunda X başta olmak üzere bir istişare yapalım. geçmişte çok mesaj olduğundan onlara müdahele edilmesi zor olsa da bundan sonrakiler için bir karar alınabilir.

Boynumdan başlasın, kulağa,ordan dudağa, ordan, gittiği yere kadar gitsin :D

Ben şu mesajına cevap vermiyim üzülürsün.
Hayatımda gördüğüm en saçma duyar.
İyi forumlar.

Ben şu mesajına cevap vermiyim üzülürsün.
Hayatımda gördüğüm en saçma duyar.
İyi forumlar.

Merak etmeyin tanımadığım ve tanımadığım içinde değer vermediğim birinin cvbı ve yorumları beni üzmez!
Hayatımda gördüğüm en saçma duyarsızlık!.

Merak etmeyin tanımadığım ve tanımadığım içinde değer vermediğim birinin cvbı ve yorumları beni üzmez!
Hayatımda gördüğüm en saçma duyarsızlık!.

Biz burda kadına şiddeti mi destekliyoruz? Kadınlara malımızmış gibi mi davranıyoruz? Kadınlara psikolojik şiddet mi uyguluyoruz konularda? Kadınlar kendileri gelip burda yorum yapıyor. Hiç kimsenin de onları taciz ettiği yok. Pozitif ayrımcılıksa pozitif ayrımcılıkta, artık abartmayın bazı şeyleri. Suyunu çıkartmayın. Aynı konuyu erkekler hakkında da açabilirsiniz. Bu konudan rencide olan insandan da şüphe duyarım açıkçası.

Görende biz burda kadınların sürekli cinselliğine saldırıyoruz buna izin veriyoruz zanneder. Şundan farkınız yok saçmalık ve alaka konusunda bana göre;

[TWEET]1177882365588312064[/TWEET]

Biz burda kadına şiddeti mi destekliyoruz? Kadınlara malımızmış gibi mi davranıyoruz? Kadınlara psikolojik şiddet mi uyguluyoruz konularda? Kadınlar kendileri gelip burda yorum yapıyor. Hiç kimsenin de onları taciz ettiği yok. Pozitif ayrımcılıksa pozitif ayrımcılıkta, artık abartmayın bazı şeyleri. Suyunu çıkartmayın. Aynı konuyu erkekler hakkında da açabilirsiniz. Bu konudan rencide olan insandan da şüphe duyarım açıkçası.

Görende biz burda kadınların sürekli cinselliğine saldırıyoruz buna izin veriyoruz zanneder. Şundan farkınız yok saçmalık ve alaka konusunda bana göre;

[TWEET]1177882365588312064[/TWEET]
Bazen birileri çıkar onlarda olmayan birşeylerden bahsedersin ve o kişi anlayamaz sana düşen de sadece boşa kürek çektiğinin farkında olup susmak ve yine de tebessüm etmektir :) kendimden özürdilerim muhataplık konusunda yanlış yaptığım için. :)

Geri