Kadınlar neden futbol oynamaz?

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Kim demiş oynamaz diye ben topun pesinde koşan çok kız gördüm. :p :kiki:

Erkekce bişe cünkü.
Ben hayatta yerlerde sürünüp top tutamam yada bacagımı iki metre acıp topa vuramam falan filan.
Narinlik gereği sanırım.

Oynayamaz Beceremezlr yani Kadınlarda ben bu işi yapıyorm havası yoq bikere :D

TRT 3'te akşamları göz atıyorum "FIFA Kadınlar Dünya Kupasına", bayanların erkeklerden daha güzel futbol oynadıkları kanaatindeyim :)

Oynayamaz Hum: EmRe burada, Bende EmRenin Kurtarıcısı Oldum:D Neyse EmRe Şunu Anlatmak İstedi Yıllardır erkek Futbolu Ön Planda Diğer Spor Dallarında Erkeklerle birebir giden bayanlar Futbolda Çok Geri Evet Bayanlar Futbol Ligide Var Ama Sonuç İtibariyle Çokta Popiler değil Mesela Bayanlar Basketbol gibi falan ön planda değil Oynuyorlar ama Futbolu Erkekler Gibi Popiler değilller ...

şimdik ben Emre sana katılıyorumda katılmıyorum canım :) bayanlar futbol oynamaz oynayamaz değildir :)
bayanlar oynayamazlar değil oynamazlar bu bir
çünkü eskilerden gelen düşünce yapısına göre erkeklere özel şeyleri kadınlar yapmazdı erkeklerin önünde eğilen kadın yapısı olan bir geçmişten geldiğimiz için öyleydi fakat artık teknoloji çağıyla gelişmişlik çağıyla bayanlarda gözünü aşmış erkeklerin yapabildiği herşeyi kendilerininde yapabildiğini gördükleri için yavaş yavaş o yönlere girişmiştir yani bayanlar futbolunun gelişmemesinin sebebi yenilerde başladığı içindir erkekler ise ta
Cumhuriyet dönemlerinden başladıkları için böyle popülerler .Biz bayanlarda o dönemde başlamış olsak Emre^^cim emin ol erkeklerden popülerlikte pek bir eksiğimiz olmazdı emin olabilirsin ve evet bende futbolu severim gece gündüz takip etmesemde gündemi bilirim ve evet şunuda eklemek istiyorum benim lisede (lisemin kuruluşundan itibaren bir ilktir buda) ben lise futbol takımına katılmış ve turnuvalarda oynamış tek kızım ve bundan dolayıda takımım kaybetmiş olsada ben madaLya aldım (centilmenlik madalyas ıkatılan tek kız olduğum için )
bayanların futbol oynamaması oynayamadıkları için değil sadece isteksizlikten ibarettir istesek emin olun siz erkeklerden bile iyi oynayabiliriz bakmayın bazı şeylerden geri olduğumuza aslında elimizden çok şey gelir unutmayın..:)

Hadi bende Emreyi kurtarayım :D Bi bayan erkek kadar sert vuramaz izlediyseniz maçları çok daha yavaş daha pasiftirler :) ve bi düşünün erkeklerle bayanların neden birlikte oynamadığını :) güç dengesizliği çıkar ortaya.. bu futbol değil basketbol voleybol vs. hepsi için geçerlidir.

Şacım bozulur, tırnağım kırılır,üstüm başım batar,vsssss............. :):)
Anatomimize aykırı

Bayanlar futbol oynayabilirler ama erkekler kadar iyi oynayamazlar. Futbol güç,dayanıklılık işidir ve fizyolojik olarak bir erkek kadından daha öndedir.

Son yillarda bayanlarda oynamaya basladi
Bakiniz artik kadinlar arasinda bile ulke geneli liglar var :)
Izlemesini daha mantikli buluyorum bence futbol yakismiyor bir bayaana ...

Erkekler futbol oynar yenselerde yenilselerde stres atarlar. Kadınlar futbol oynar yenselerde yenilselerde stres TOPLARLAR. insanlık icin oynamamaları daha hayrlı oldugundan rabbim genlerine vermemis sanrm.

Futbol çok zor, dayanıklılık, devamlılık, kondisyon gerektiren bir oyun. İzlemek daha cazip şahsen :D

Bayan futbol ligleri ve bu liglerde bulunan çok güzel kadınlar var ; severek izliyoruz lakin Balotelli reyizin de dediği gibi 'henüz gol sevincini üstünü çıkararak yaşayanını' görmedik.

Artık bayanlar da futbol oynuyor ve bazı biz kadınlar her şeyi erkekten daha iyi yapabileceğimizi kanıtlıyoruz. :)

İlgi alanımıza girmiyor, pekte anlam veremediğim spor dalı olduğu içindir belki de.

Geri