Kadınlar neden futbol oynamaz?

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Sizce kadınlar neden futbol oynamaz, yeni tartışma konumuz budur lütfen kısa ve öz cevap değil, açıklayıcı cevaplarınızı yazınız..

30269_119691358050465_119658938053707_217286_4412534_n.jpg

Phyllis Diller bu sözü söylediğinde, belki kadın futbol takım ve ligleri yokmuş diyebilirim -de Emrecim sen hangi düşünceyle böyle bir konu açtın bak ona bişey diyemem. :)

Bence oynayabilir. Ki kendimden biliyorum küçükken az mahalle maçları, tek kale maçlar yapmadım q: Hâlâ da pikniğe gittiğimizde ara ara oynarız arkadaşlarla (((:

Oynamaya calışmaz demedim neden oynamaz - oynayamaz - dedim ordan oraya koşmak futbol oynamak değil ki :p yani bence yaradılış bicimiyle alakalı

KuraLsız Nickli Arkadaşıma Katılıyorum Zaten Şuanda Bayan Futbol Ligleri Var Gerçek Şuki Arkamdaşlar Bir Bayan Erkeklerin yaptıgı işleri yapabiliyor Futbol Olsun çalışmak olsun Fakat Bir Erkek Futbol Oynuyabilir Çalışabilir Fakat Bir Bayan Gibi Ev işi yemek yapamaz Suan Evde yalnızım Ve Bu konuda Sıkıntı Çekiyorum Allah Bayanlarımızı Eksik Etmesin Başımızdan : )

Bence gayet oynayabilir. Futbol oynanmayacak bir şey değil ki? Kurallar basit. q:Yaradılışla alakalı olan ne onu anlamadım Emre ? Sizde de 2 ayak var bizde de (((:

Bizde ayak var sizde yok demedim evet yaradılışla alakalı cunki doğuştan erkeklerin ayak kemikleri kadınlara nazaran daha gelişmiş oluyor, evet kadınlarda topu ayagına alır hatta topu fırlatabilir malum ayakları var ama erkekler gibi oynuyamazlar..

Kezman'a teşekkür etmiştim yukarıda. Onu geri alabilir miyim ? Geri verin bana onu !! )): Ben olaya renk katmak için söyledim sadece onu... ! hıh \ :

Bende Renk Katmak icin düzelttim işte O Benden Alıntı yapmıştır Ben Kimseden yapmam Hıh :p

Gelişmiş olup da gelişmiş biçimde kullanamayanlar var. Ben futbol oynarken çok komik görünen erkekler çok gördüm. Futbol oynayamayan kadından daha komikti ((((:

Genelleme olarak kadınların bircoğu veya %50 den fazlası Erkekler gibi futbol oynuyamaz, oynamak istesede yapamaz.. Kişisel fikirleri değil genelleme olarak yapmak gerekir.

Erkeklerin kadınlardan daha iyi futbol oynamasını ayaklarına bağladın. Peki ya FIFA Kadınlar Dünya Şampiyonu 2011'de kim oldu sence? (: Dur bakma ben söyleyeyim. O minik boy ve ayaklarıyla Japonlar oldu..

Geri