Kadınlar Neden Birbirini Kıskanır

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
kendiyle problemi olabilir. sirf boyle duygular yasanmasin diye arkadasliklarimda elimden geldigince verici olmaya calisiyorim. bazi insanlar var ki kalbini bile kiskanabiliyolar

birbirini sevmeyen her kadinin da kiskancliktan sevmedigini dusunmuyorum bunu da belirtelim. boyle bi algi var. hareketini tavrini durusunu tarzini begenmiyor olabilir. illa da beni kiskaniyorlar cekemiyorlar tribine girmek istiyorsaniz da buyrun girin.

Kendisinde eksik olan şeylerin , diğer insanlar da fazla olduğunu gören her cinste olabilen bir durum bu aslında.

Bunun nedenlerinden biri de çekememezlik.Maalesef işimden ayrılıp yeni bir işe geçme nedenlerimden biri de bu saçma savaştı.
Hele karşınızdaki cahil,şark kurnazı ve aşağılık duygusuna haps olan biriyse bu daha da çekilmez olabiliyor.
Hep ben hep ben...Sonsuz egolarıyla kendi dip kuyularına sizi çekmeye çalışırlar.Ben gibiler bu tiplerin küçük hesaplarına pirim vermeyip her şeyi tek seferde silebilir.
Kendine güvenen,yeterlik sahibi insanlar bu tarz küçültücü şeylere tevessül etmez.

şimdi bütün erkekler sanıyor ki kadınlar hep birbirini kıskanıyor. kıskanan kadınlar da vardır elbet, sebepleri de vardır belki. tehlikeli duygu. ama bence kadındaki asıl şey şu, bir kadın bir kadından hoşlanmadığı zaman bunun fazlaca altını çiziyor. belli etmek istiyor. bazen bu dışarıdan bakınca kıskançlık gibi görünüyor, eziklik gibi görünüyor, rekabet gibi görünüyor. aslında mesela belki sadece ve sadece o kişiyi sevmiyor. fazlası yok. ama sevmediği bir erkeğe karşı bu kadar toleranssız değil kadınların bir kısmı. neden peki? ah onlar karşı cins, özür. kadın kadına daha acımasız, bu net.
bak erkekler de erkekleri sevmiyor. ama daha nasıl desem şey bir tavır takınıyorlar, yani ellerine tarak alıp saşlarını tarıyorlar anlıyor musunuz... saşlarımızı tarayalım hanımlar... sonra bu erkeklere hep gün doğuyor......
söyleyeceklerim bu kadar...

Keşke lari de beni kiskansa…
Ben paylaşamayınca cok sevgiden kiskanirim. Eskiden daha fenaydım simdi yine biraz köreldi..

Hepimiz boyle duygular hissedebiliyoruz. Erkekler de. Sadece kendini pek egitememis ve negatif duygularina hakim olamayan veya kontrol altina alamayan kisi hos olmayan sekilde belirtir ve cocukca hareketler yapmaya baslar, terbiyesizlesir. Bazilari da korumak ve sahip cikmak adina "THIS IS MY TERRITORY" mesajini vermek icin BAM diye harekete gecer. eeee insaniz iste..

Ve kadinlar neden erkeklerin poposuna bakar, analiz eder??????

Sebep maalesef yine meme olabilir

Geri